Teollisuuden sähkötyöt, -suunnittelu ja kunnossapito

PK Sähkösuunnittelu ja Asennus Oy

Arvosana: 4.5/5 (yhteensä 2 arvostelua).

PK Sähkö: Teolli­suuden kunnossa­pito, sähkö­asennus ja sähkö­suunnit­telu. Sähköalan palveluissa asiantun­tijuus ja ammatti­taito ovat avain­sanoja. PK Sähkön tieto­taitoon ja laaduk­kaaseen työskentely­tapaan voit luottaa. Ammattitaitoon ja vuosien kokemukseen pohjautuva teollisuuden kunnosapito ja S1-ryhmän urakointi­palvelut ovat kysytyimpiä palveluitamme. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Y-tunnus: 3100646-4
Teollisuuden sähkötyöt, Teollisuuden sähkösuunnittelu, Teollisuuden kunnossapito, Kaapelitutkaus
Imatra, Lappeenranta, Ruokolahti, Parikkala, Taipalsaari, Luumäki, Savitaipale, Rautjärvi, Lemi, Etelä-Karjala


Teolli­suuden kunnossa­pito, sähkö­asennus ja sähkö­suunnit­telu

Toteutamme sekä yksityisille että yritys­asiakkail­le kokonais­valtaista sähkö­palvelua, jossa asiakas kertoo, mitä haluaa ja me toteutamme suunnittelun, asennukset ja käyttöönoton opastukset.

Sähköasennukset
Sähkö­asennukset ja automaa­tioasen­nukset hoituvat ammatti­laistemme tekemänä niin, ettei loppu­tulosta tarvitse pelätä tai laatua arvuutella. Meiltä saat Imatran ja Lappeenrannan alueella vankalla ammattitaidolla kaikki sähköasennukset ja muut sähkötyöt.

Sähkösuunnittelu
PK Sähkön vuosien varrella kerätty kokemus ja ammatti­taitoi­set tekijät takaavat sähkö­suunnit­telun toteutumisen niin kuin asian­mukaisesti kuuluu. Kerro toiveesi, niin me toteutamme! Sähkö­suunnit­telun palveluihimme kuuluvat mm. rakennus­sähkö­suunnittelu, teol­lisuuden sähkö­suunnittelu ja automaatio­suunnittelu.

Teollisuuden kunnossa­pito - yksi par­haimpia vah­vuuksiamme
Teollisuuden kunnossa­pitoon liit­tyvien palveluiden osa-alueisiimme kuuluvat mm. laake­reiden kunnon seuranta, akse­leiden ja tehon­siirto­hihnojen linjaukset, määräaikai­shuollot/-seuranta ja lämpö­kuvaukset sekä yms. Vuosien kokemus alalta sekä ammatti­taitoinen henki­lökunta takaavat sen, että työn tuloksena ovat toimivat laitteet ja tyyty­väinen asiakas.

Kaapelitutkaus
Tarjoamme kaapelitutkauspalvelua Imatran ja Lappeenrannan seudun asiakkaille. Kaapelietsinnän tavoitteena on paikantaa maassa olevat kaapelit sekä niiden viat kuten oikosulut, eristeviat, katkokset yms. Myös lattialämmityskaapelit pystytään paikantamaan. Vianetsinnän jälkeen voidaan tehdä tarvittavat korjaus- tai huoltotoimenpiteet.

Toimialueenamme on Imatra + Lappeenranta ja lähialueet. Ota yhteyttä!

Automaatio­suunnittelu, Automaa­tioasen­nus, Kaapelitutkaus, Kunnossapito, Sähköasennus, Sähkösuunnittelu, Teollisuuden kunnossapito, Teollisuuden sähköasennus, Teollisuuden sähkösuunnittelu, Teollisuuden sähkötyöt.

PK Sähkösuunnittelu ja Asennus Oy Vuorikivenkatu 6,55910 Imatra

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti