Siivouspalvelu, Kotisiivous, Desinfiointi, Loppusiivous

Pirkon Puhdistus Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Pirkon Puhdistus tarjoaa monipuolisia siivous- ja puhdistuspalveluita Joroisten, Leppävirran ja Varkauden talousalueilla. Meillä on yli 35 vuoden kokemus puhtausalalta, joka takaa ammattimaisen lopputuloksen sovitussa aikataulussa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Siivouspalvelu, Kotisiivous, Desinfiointi, Matonpesu, Muuttosiivous, Kuolinpesän tyhjennys, Loppusiivous, Siivousfirma, Kalmasiivous, Siivooja kotiin • Y-tunnus: 0626396-0
Joroinen, Leppävirta, Varkaus, Pieksämäki, Kuvansi


  • Pirkon Puhdistus Oy #1

Puhtaus- ja siivouspalveluita yrityksille ja yhteisöille

Pirkon Puhdistus on Joroisten, Leppävirran ja Varkauden talousalueilla toimiva siivousliike. Tarjoamme siivous- ja puhtaanapitopalveluita yhteisöille, asunto- ja kiinteistö-osakeyhtiöille, sekä yrityskohteisiin.

Työt toteutamme rivakasti, joustavasti ja ammattitaidolla. Yli 35 vuoden kokemus puhtausalalta merkitsee asiakkaalle asiantuntemuksen lisäksi testattua ammattitaitoa; tehokkuutta ja kustannussäästöjä.

Kiinteistö- ja toimitilasiivous
Toteutamme siivous- ja muita puhtaanapitopalveluita mm. kiinteistöille, toimitiloihin, liiketiloihin, tuotantotiloihin ja teollisuudelle.

Kotisiivoukset
Tarjoamme kotitalouksille kotisiivouspalveluita Joroisissa, Varkaudessa ja Leppävirralla. Helpota arkeasi ja tee kanssamme siivoussopimus kodin säännöllisestä ylläpitosiivouksesta. Voit myös tilata kertasiivouksen tai ikkunoiden pesun. Kauttamme saat myös arvonlisäverottoman kotisiivouksen, mikäli asiakkaan toimintakyky on alentunut sairauden, vamman, korkean iän, tms. vaikuttavan seikan takia. Soita ja sovi aika ilmaiseen kotisiivouskartoitukseen, se ei sido eikä velvoita sinua mihinkään.

Rakennussiivoukset
Suoritamme myös rakennus- ja loppusiivousta. Kokemusta löytyy sekä P1 ja P2 puhtausluokasta. Kohteina on ollut mm. kouluja, päiväkoteja, jätevesipuhdistamo, palvelutalo, teollisuuslaitoksia ja toimitiloja.

Kalmapuhdistukset
Kuolemantapaus-siivouksessa teemme asunnon tai muun kiinteistön akuuttia kuolinpaikan puhdistusta. Suoritamme tarvittavan siivouksen, desifioinnin ja otsonoinnin ripeästi. Työ aloitetaan vuorokauden sisällä tilauksesta, yleensä samana päivänä kiinteistön vahinkojen minimoimiseksi.

Erikoisiivoukset ja konetyöt
Lattioiden peruspesut, vahaukset ja kiilloitukset Highspeed-koneella, painehuuhtelulaitteella pesut, mattojen pesut painepesurilla ja parketin kiilloitus ja hoitokäsittely.

Otsonointi
​Käytössämme on Ozoneair Pro -otsonointilaite. Otsonoimalla poistamme helposti tiloistanne hajut ja niiden lähteet. Otsonointi ei puhdista ainoastaan hajuja ilmasta, vaan myös lattian alta, seinien sisältä ja kankaista. Ozoneair soveltuu käytettäväksi asuntojen ja mökkien lisäksi kellareissa, ryömintätiloissa sekä ullakoilla.

Muut siivouspalvelut
​Pirkon Puhdistukselta saat myös kuolinpesien tyhjennykset, muuttosiivoukset, porraskäytäväsiivoukset, ikkunapesut sekä lomitus- ja tuurauspalvelut. Teemme lisäksi muita erikoisosaamista ja -menetelmiä vaativia siivous- ja puhdistustehtäviä. Soita ja kysy lisätietoa!

Pyydä maksuton palvelukartoitus jo tänään!

Pirkon Puhdistus Oy Koivikontie 2 LH 2, 78880 Kuvansi

Yhteystiedot

Työnjohto
0400 673 002
Toimistoaikojen ulkopuolella
0400 579 560

Avoinna

  • Ma-Pe

Palvelemme alueellisesti