Suurtehoimurointi, Lasimurskapuhallus, Sepelin puhallus, Alapohjan korjaus

Pirkanmaan Imupalvelu

Arvosana: 5/5 (yhteensä 1 arvostelu).

Teemme suurtehoimurointia ja -puhallusta kalustolla, joka on todistetusti tehokas. Kalustomme imuteho on nimittäin 4500-10000 kuutiota tunnissa vapaata ilmaa. Tarjoamme suurtehoimuroinnin lisäksi myös erilaiset puhalluspalvelut, putkistojen korjaukset sekä alustilojen kunnostukset ja kuntokartoitukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Y-tunnus: 0424663-0
Suurtehoimurointi, Suurtehopuhallus, Imupalvelu, Suurtehoimuauto, Sepelin puhallus, Lasimurskapuhallus, Puhallusvillan imurointi, Eristeiden imurointi, Alapohjan korjaus
Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi, Hämeenlinna, Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Tammela, Ypäjä, Pirkanmaa, Kanta-Häme


Suurtehoimurointi Pirkanmaalla – Pirkanmaan Imupalvelu Oy

Uudenmaan Imupalvelu Oy tekee suurtehoimurointia ja -puhallusta pitkällä kokemuksella Pirkanmaan alueella. Päätimme perustaa toimipisteen myös Pirkanmaalle, jotta voimme palvella pirkanmaalaisia asiakkaitamme entistäkin paremmin. Palveluihimme kuuluvat mm. talojen alustilat, eristeiden poistot välipohjista, öljysäiliöiden ja viemärilinjojen täytöt ja korjaukset.

Suurtehoimuroinnilla nopeasti eroon jätteestä
Suurtehoimuautolla imettävä materiaali siirtyy letkua myöten imuauton säiliöön. Säiliön tyhjentäminen tapahtuu kippaamalla. Eristeet voidaan kipata asiakkaan osoittamaan paikkaan tai toimittaa suoraan kaatopaikalle. Yleensä ns. vanhan ajan eristeet jatkokäytetään joko polttamalla tai kompostoimalla.

Suurtehoimuauton suodattimet pitävät kaiken pölyn pois ympäristöstä. Kaikki alle 150 mm materiaali on mahdollista imeä auton säiliöön. Autojemme säiliökoot vaihtelevat 10-25 m³ välillä. Suurtehoimuroinilla materiaali siirtyy tehokkaasti ja pölyttömästi pois kohteesta, joko asiakkaan osoittamaan paikkaan, suoraan kaatopaikalle tai jatkokäyttöön.

Suurtehopuhallus
Olemme kehittäneet ja patentoineet uudenlaisen puhalluslaitteiston, joka mahdollistaa katkeamattoman työnkulun myös kohteissa, jossa puhallettavaa materiaalia on paljon. Yleisesti käytössä olevilla puhalluslaitteistoilla puhallustyö aloitetaan imemällä auton säiliö täyteen puhallettavaa materiaalia ja vasta tämän jälkeen voidaan aloittaa varsinainen puhallustyö.

Puhallusautossamme kuormaus tapahtuu koneellisesti, jolloin työtä voidaan suorittaa katkeamatta pitkiäkin aikoja. Puhallusautojemme avulla säästetään aikaa ja nopeutetaan kohteen valmistumista huomattavasti.

Korjaamme rakennusten alla kulkevia viemäreitä
Jos rakennuksessa on ns. kantavat lattiat viemärien korjaus on mahdollista suorittaa ulkokautta. Sokkelin ali tai läpi tehdään kulkuaukko talon alle, putket imetään imuautolla esiin (tunneli talon alle). Putket uusitaan/korjataan, käytävä täytetään puhaltamalla jos on tarpeen. Näin tehden rakennuksen sisäpuolella ei tarvitse välttämättä tehdä mitään korjaustöitä. Usein käyttämämme työmenetelmä on myös kustannustehokkain.

Suoritamme tuulettuvien alapohjien kunnostukset ja kuntokartoitukset
Kosteus- ja homeongelmat ilmenevät usein hajuhaittoina. Tyypillisesti näitä ongelmia esiintyy rakennuksissa, joissa salaojitus ja ilmanvaihto on tehty puutteellisesti. Jos epäilette, että alustiloissa on ongelmia, kuntokartoituksella voidaan selvittää vahingon laajuus ja kunnostustarve hinta-arvoineen. Teemme korjaustöitä myös asiakkaan omien suunnitelmien ja kartoitusten mukaisesti.

Kun tarvitset kokenutta ja tehokasta osaajaa suurtehoimurointiin tai -puhallukseen Pirkanmaalla tai muualla Etelä-Suomessa, niin ota meihin yhteyttä!

Alapohjan eristys finnfoam, Alapohjan ilmavuotojen tiivistäminen, Alapohjan kapillaarikatko, Alapohjan korjaus, Alapohjan kunnostus, Alapohjan lisäeristys, Alapohjan remontti, Alapohjan suurtehoimurointi hinta, Alapohjan tuuletus, Betonin poisto, Eristeen imurointi, Eristeen poisto suurtehoimuri, Eristeen poisto suurtehoimuroimalla, Eristeiden imurointi, Foamit puhallettuna, Foamit puhallus, Hiekan puhallus, Imupalvelu, Kevytsora puhallus, Lämmöneristys, Lasimurskan puhallus, Lasimurskapuhallus, Leca papu puhallus, Leca sora puhallus, Leca-soran puhallus, Lecapapu puhallettuna, Lecapapu puhallus, Lecasora puhallus, Lecasoran puhallus, Leka-soran puhallus, Lisälämmöneristys, Massanvaihto, Murske puhallus, Papu puhallus, Puhalluspalvelu, Puhallusvillan imurointi, Putkiston korjaus, Putkiston kuntotutkimus, Putkiston kuvaus, Putkiston pesu, Putkiston puhdistus, Rintamamiestalon alapohjan tuuletus, Sahanpurujen imurointi, Salaojien korjaus, Salaojittava lämmöneriste, Sepelin puhallus, Suurtehoimuauto, Suurtehoimurointi, Suurtehopuhallus, Tuulettuvan alapohjan korjaus, Tuulettuvan alapohjan kunnostus, Tuulettuvan alapohjan kuntokartoitus, Vaahtolasin puhallus, Vanhan talon alapohjan korjaus, Vanhan talon alapohjan korjaus hinta, Vesiputkien korjaus, Viemärin korjaus, Viemäripitoisen ainekesen imurointi, Öljysäiliön korjaus, Öljysäiliön täyttö.

Pirkanmaan Imupalvelu Humalikorventie 2,37800 Akaa

Yhteystiedot

Työnjohto ja myynti
Jan Hautaniemi
työnjohtaja
0400 1719 86
Hallinto
Pete Opas
toimitusjohtaja
0400 406 606

Palvelemme paikallisesti