Kunttapiha, Kuntta asennettuna, Siirtovarvikko

Piiraisen Kuntta

Arvosana: 5/5 (yhteensä 2 arvostelua).

Kuntta, eli siirtovarvikko, on noussut suosioon niin mökki- ja omakotipihojen kuin julkisten alueiden kattamisessa. Huolehdimme koko toimitusketjun nostopaikan valinnasta ja nostosta alkaen. Piiraisen Kuntta® toimitetaan omalla kuljetuskalustollamme perille saakka ja kuorma pihamaalle purettuna. Piiraisen Viherpalvelu Oy:n yli 30 vuoden kokemus viherrakentamisesta takaa sen, että saatte kunttapihan huolellisesti asennettuna – myös pohjatöiden kera.

Kuntta, Kunttapiha, Helppohoitoinen piha, Kuntta asennettuna, Kuntta asennus, Siirtovarvikko • Y-tunnus: 0704518-0
Kajaani, Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Vaasa, Hämeenlinna, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Kotka, Salo, Porvoo, Kokkola, Hyvinkää, Lohja, Järvenpää


  • Piiraisen Kuntta #1

Piiraisen Kuntta® - Kainuusta kaikkialle Suomeen

Piiraisen Viherpalvelu Oy on vuonna 1987 perustettu täyden palvelun viheralan yritys, joka työllistää kesäisin noin 60 henkilöä ja talvisin noin 30 henkilöä. Kolmen pääsektorin tarjontaan kuuluvat monipuoliset viherrakennustyöt, piha-alueiden ympärivuotinen kunnossapito sekä kuntan toimitukset ja asennustyöt kaikkialle Suomeen.

Kuntan avulla saat pihallesi viihtyisän ja hetivalmiin metsämaiseman sekä helpotat piha-alueesi hoitotöitä. Ekologisuutensa ja helppohoitoisuutensa vuoksi kuntta onkin mainio ratkaisu luonnonmukaista ja helppohoitoista pihaa suunniteltaessa.

Tekniset tiedot
Piiraisen Kuntta® on pääosin mustikka- ja puolukkavarpuista metsänpohjamattoa, jonka seasta löytyy yleensä myös kanervaa, variksenmarjaa, sammaleita ja joskus hieman jäkälääkin. Kuntta sopii moneen eri kasvuympäristöön ja se muuntautuu nopeasti paikan luontaisen kunttakasvuston mukaiseksi.

Kuntan pohjat, asennus ja hoito
Kuntalle paras asennuspohja on vähäravinteinen ohut hiekka, joka sitoo kuntalle kosteutta eikä ruoki rikkakasvustoa.

Kuntta nostetaan metsästä hakkuille meneviltä alueilta. Kahdeksan neliön kokoinen (2 x 4 m) ja noin 10 cm paksu kunttamatto rullataan ja toimitetaan metsästä suoraan pihamaalle. Tarvittaessa pienimme rullan pienemmiksi paloiksi paikan päällä toimituksen yhteydessä. Suosittelemme kuntan asentamista mahdollisimman isoina paloina, jolloin saumoja tulee vähemmän ja juuristo säilyy yhtenäisenä vähentäen kastelun tarvetta.

Annamme tarkat ohjeet pohjatöihin sekä asennukseen liittyen ja tarvittaessa teemme nämä myös puolestanne. Kuntan pystyy asentamaan omatoimisesti, mutta ammattilaisten asentamana ja asiakkaan huolehtiessa kastelusta ohjeitten mukaan on kuntan onnistuminen takuuvarmaa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ekologinen piha, Helppohoitoinen piha, Hoitovapaa piha, Kuntta, Kuntta asennettuna, Kuntta asennus, Kuntta pihalle, Kuntta rinteeseen, Kunttapiha, Metsänpohjamatto, Siirtovarvikko.

Piiraisen Kuntta Kirkkoahonkatu 5 A, 87250 Kajaani

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti