Pesulapalvelu, Kemiallinen pesu, Mattopesula

Pesula Sani Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Pesula Sani Oy on nykyaikainen ja joustava kahden hengen yritys, joka sijaitsee Kaarinan keskustan alueella. Aikaansa seuraava pesula tarjoaa monipuolisia pesupalveluita, jotka sopivat myös allergikoille. Käytämme aina hajusteettomia pesuaineita. Tutustu palvelutarjontaan ja ota yhteyttä tai tule käymään!

Y-tunnus: 2675719-1
Pesula, Pesulapalvelu, Tekstiilipesu, Mattopesula, Kemiallinen pesu, Työvaatteiden pesu, Vaatteiden pesu
Kaarina, Turku, Lieto, Parainen, Paimio, Sauvo


  • Pesula Sani Oy #1

Nykyaikaiset pesulapalvelut Kaarinan ja Turun alueella

Pesula Sani on mukavan asiakaspalvelun ja modernien puitteiden pesula Kaarinan keskusta-alueella. Kahden hengen perheyritys pesee asiantuntevasti niin tekstiilit, verhot kuin vaatteetkin. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä. Myös allergikot voivat huoletta tuoda tekstiilit meille pesetettäväksi, sillä käytämme aina hajusteettomia pesuaineita.

Pyykinpesu ei välttämättä ole sinun suosikkihommasi, mutta me pidämme siitä! Rentoudu siis rauhassa kotona tai työpaikalla ja tuo pyykättävät meille hoidettavaksi.

Pesulapalvelut yrityksille ja yksityishenkilöille
Olemme vuosien varrella ehtineet pestä jos minkälaista pyykkiä matoista aina iltapukuihin asti. Vain harva tahra on niin paha, ettemme saisi sitä puhdistettua. Meiltä saat muun muassa nämä pesupalvelut:

  • Kemiallinen pesu
  • Mattopesu
  • Yritystekstiilien pesu
  • Kodintekstiilien pesu
  • Vaatteiden pesu

Tekstiilipesut kokemuksella
Pesula Sani on perustettu vuonna 2015, mutta sen omistajat ovat työskennelleet alalla jo yli 10 vuoden ajan. Pesula on toiminut Kaarinassa kuitenkin jo 30 vuotta aikaisemmalla omistajalla. Vankka kokemus sekä halu kehittää pesulapalveluita eteenpäin takaavat, että kodintekstiilisi tulevat puhtaaksi ammattitaitoisesti. Meiltä saat sekä perinteiset vesipesut että kemialliset pesut.

Palveleva pesula Kaarinassa
Pesula Sani palvelee yrityksiä ja yksityishenkilöistä kaikenlaisissa pesupalveluissa Kaarinan keskustassa. Nykyaikainen perheyritys panostaa joustavaa palveluun ja laadukkaisiin pesuaineisiin - iloista menoa unohtamatta.

Ota yhteyttä tai tule käymään paikan päällä!

Aluslakanoiden pesu, Alusvaatteiden pesu, Farkkujen pesu, Frakin pesu, Haalarien pesu, Hameen pesu, Housujen pesu, Huovan pesu, Iltapuvun pesu, Jakkupuvun pesu, Jakun pesu, Kansallispuvun pesu, Kastemekon pesu, Kemiallinen pesu, Kodintekstiilien pesu, Lakanoiden pesu, Lakanoiden pesu ilman hajusteita, Leningin pesu, Liinavaatteiden pesu, Liinojen pesu, Lippalakin pesu, Lippiksen pesu, Makuupussin pesu, Mattopesu, Mattopesula, Morsiuspuvun pesu, Neuleen pesu, Neuletakin pesu, Ohuen petauspatjan pesu, Paidan pesu, Pesula, Pesulapalvelu, Popliinin pesu, Puseron pesu, Pussilakanoiden pesu, Puvun pesu, Puvuntakin pesu, Pyyhkeiden pesu, Päiväpeiton pesu, Ryijyn pesu, Solmion pesu, Tekstiilien pesu, Tekstiilipesu, Tekstiilipesula, Toppatakin pesu, Tyynyjen pesu, Tyynyn pesu, Työhaalarien pesu, Työvaatepesu, Työvaatteiden pesu, Täkin pesu, Ulkoilutakin pesu, Ulsterin pesu, Untuvatakin pesu, Vaatepesu, Vaatteiden pesu, Verhojen pesu, Vesipesu, Villakangastakin pesu, Yritystekstiilien pesu, Yritysvaatteiden pesu.

Pesula Sani Oy Kiesikatu 2,20780 Kaarina

Yhteystiedot

Avoinna

  • Ma
  • Ti-To
  • Pe

Palvelemme paikallisesti