Kattoremontit ja peltisepäntyöt

Pelti ja Rakennus Muhola Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Luotettavaa ja laadukasta rakennusurakointia vuosien kokemuksella Kattotöitä jo toisessa sukupolvessa vuodesta 1968. Meiltä myös kaikki rakennuksien peltiosat mittojesi mukaan. Yritys toimii rakennusalalla rakennusurakoitsijana, sekä peltisepänliikkeenä, joka myy ja asentaa kattoprofiileja, seinäprofiileja, sadevesijärjestelmiä ja kattoturvallisuustuotteita. Lisäksi valmistamme erilaisia listoja, ikkunapeltejä ja piipunpellityksiä tilausten mukaan. Uudisrakentaminen Rakennamme vuosien kokemuksella niin isot kuin pienetkin rakennusurakat. Pääasiassa valmistamme omakotitaloja kappaletavarasta asiakkaan haluamaan valmiuteen. Valmistamme myös muita uudisrakennuksia kuten loma-asuntoja ja halleja, halutessasi vaikka avaimet käteen periaatteella! Saneerausrakennusurakointi Teemme myös kaikenlaisia saneerauksia kiinteistöihin, kuten kattokorotuksia. Edullisen hinnan ja hyvän laadun lisäksi saat myös kotitalousvähennyksen työn osuudesta. Työntekijämme on alansa ammattilaisia ja toimivat vuosien kokemuksella. Toimimme tehokkaasti ja laadusta tinkimättä. Kattoremontit Niin tiili-, huopa- kuin peltikattokin tarvitsee ennen pitkää saneerausta. Pääasiallinen kattoremontin tarve koskee vanhempia kiinteistöjä, mutta uusissakin taloissa voi olla tarpeen korjata puutteita. Kattourakka kannattaa aina antaa luotettavan ammattilaisen tehtäväksi, sillä rakennusalalla on monenlaisia yrittäjiä, joiden toimintaperiaatteet eivät läheskään aina ole hyvän tavan mukaisia. Yrityksessämme olemme perustaneet työntekomme ahkeruuteen ja luotettavuuteen. Kattourakka tehdään luotettavasti, laadukkaasti ja ammattitaidolla. Ikkunaremontit Ikkunoiden tuoma valoisuus on yksi parhaita viihtyisyyden luojia! Ikkunoiden ulkoasu vaikuttaa myös kodin ilmeeseen ja tunnelmaan. Kotimaiset Piklas-ikkunat on suunniteltu täyttämään kaikki nykyaikaiset rakennusmääräykset, joten voit keskittyä tekemään valintoja toiveidesi ja käyttötottumusten pohjalta. Valmistamme kaikki ikkunat mittojen ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Oviremontit Paras ulko-ovi on sellainen, j

Y-tunnus: 1808598-9
Peltiseppä, Peltisepänliike, Kattoremontti, Kattotyöt, Kattoturvatuotteet, Kattoprofiilit, Sadevesijärjestelmät, Ikkuna-asennus, Pellitys, Kattoasennus
Sievi, Alavieska, Haapajärvi, Nivala, Reisjärvi, Kannus, Kalajoki, Kokkola, Lestijärvi, Toholampi, Ylivieska, Oulainen, Kärsämäki, Haapavesi, Merijärvi


Luotettavaa ja laadukasta rakennusurakointia vuosien kokemuksella

Kattotöitä jo toisessa sukupolvessa vuodesta 1968. Meiltä myös kaikki rakennuksien peltiosat mittojesi mukaan. Yritys toimii rakennusalalla rakennusurakoitsijana, sekä peltisepänliikkeenä, joka myy ja asentaa kattoprofiileja, seinäprofiileja, sadevesijärjestelmiä ja kattoturvallisuustuotteita. Lisäksi valmistamme erilaisia listoja, ikkunapeltejä ja piipunpellityksiä tilausten mukaan.

Uudisrakentaminen
Rakennamme vuosien kokemuksella niin isot kuin pienetkin rakennusurakat. Pääasiassa valmistamme omakotitaloja kappaletavarasta asiakkaan haluamaan valmiuteen. Valmistamme myös muita uudisrakennuksia kuten loma-asuntoja ja halleja, halutessasi vaikka avaimet käteen periaatteella!

Saneerausrakennusurakointi
Teemme myös kaikenlaisia saneerauksia kiinteistöihin, kuten kattokorotuksia. Edullisen hinnan ja hyvän laadun lisäksi saat myös kotitalousvähennyksen työn osuudesta. Työntekijämme on alansa ammattilaisia ja toimivat vuosien kokemuksella. Toimimme tehokkaasti ja laadusta tinkimättä.

Kattoremontit
Niin tiili-, huopa- kuin peltikattokin tarvitsee ennen pitkää saneerausta. Pääasiallinen kattoremontin tarve koskee vanhempia kiinteistöjä, mutta uusissakin taloissa voi olla tarpeen korjata puutteita. Kattourakka kannattaa aina antaa luotettavan ammattilaisen tehtäväksi, sillä rakennusalalla on monenlaisia yrittäjiä, joiden toimintaperiaatteet eivät läheskään aina ole hyvän tavan mukaisia. Yrityksessämme olemme perustaneet työntekomme ahkeruuteen ja luotettavuuteen. Kattourakka tehdään luotettavasti, laadukkaasti ja ammattitaidolla.

Ikkunaremontit
Ikkunoiden tuoma valoisuus on yksi parhaita viihtyisyyden luojia! Ikkunoiden ulkoasu vaikuttaa myös kodin ilmeeseen ja tunnelmaan. Kotimaiset Piklas-ikkunat on suunniteltu täyttämään kaikki nykyaikaiset rakennusmääräykset, joten voit keskittyä tekemään valintoja toiveidesi ja käyttötottumusten pohjalta. Valmistamme kaikki ikkunat mittojen ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Oviremontit
Paras ulko-ovi on sellainen, joka miellyttää omaa silmääsi, sopii talon tyyliin ja pitää huolen kotisi energiatehokkuudesta. Kodin pääsisäänkäynnistä kuljetaan lukemattomia kertoja vuosien varrella, joten ryhdikäs, moitteettomasti toimiva ja Suomen sääoloja kestävä ulko-ovi on tärkeä hankinta. Kotimaisen Piklas-oven laatu on kohdallaan, joten voit keskittyä ovimallin valintaan.

Peltisepäntyöt
Valmistamme asiakkaan toiveiden mukaan kaikenlaisia peltiosia, kuten rakennuslistat, ikkunalistat, piipun pellitykset ja läpiviennit.

Kattoturvatuotteet
Valikoimastamme löytyy kaikenlaiset tikkaat, kävelysillat ja lumiesteet tarvittaessa paikoilleen asennettuina.

Sadevesijärjestelmät
Toimitamme laadukkaat sadevesijärjestelmät myös valmiiksi asennettuna. Saumatonta vesikourua on saatavana sekä pyöreänä, että kanttisena.

Kysy tarjous urakasta!

Hallin rakentaminen, Hallinrakennus, Ikkuna-asennus, Ikkunapellitys, Ikkunapelti, Ikkunaremontti, Katon korotus, Katon uusiminen, Kattoasennus, Kattoprofiilit, Kattoremontti, Kattoturvallisuustuotteet, Kattoturvatuotteet, Kattotyöt, Kattourakka, Keittiöremontti, Kirvesmies, Kylpyhuoneremontti, Kynnyspelti, Liiketilarakentaminen, Loma-asunnon rakentaminen, Lumiesteet, Ovenvaihto, Oviremontti, Pellitys, Peltikatteet, Peltikatto, Peltisepänliike, Peltisepäntyöt, Peltiseppä, Pesuhuoneremontti, Piipunpellitys, Piipunpelti, Räystäslistat, Räystäspellit, Rakennusliike, Rakennussaneeraus, Sadevesijärjestelmät, Saunaremontti, Seinäprofiilit, Toimitilarakentaminen, Uudisrakentaminen, Uusi katto, Vapaa-ajan asunnon rakentaminen, Vesikourut.

Pelti ja Rakennus Muhola Oy Mekaniikkatie 14,85410 Sievi

Yhteystiedot

Myynti
Jukka Muhola

0400 281 427
Peltiseppä hallilla
Vesa Jokitalo
040 724 8436

Palvelemme paikallisesti