Tien kunnossapito, Tienhoitopalvelu

O. Kylänpää Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

O. Kylänpää Oy tarjoaa huolellista kiinteistönhoitoa ulko- ja piha-alueille sekä teiden kunnossapito- ja tienhoitopalvelua Turun seudulla sekä muualla Varsinais-Suomen alueella. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 2598470-4
Tien kunnossapito, Teiden kunnossapito, Teiden kunnossapito urakoitsijat, Tienhoito, Tienhoitopalvelu, Teiden auraus
Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa, Varsinais-Suomi


Ympärivuotinen teiden kunnossapito sekä ulkoalueiden kiinteistönhoito

Asiakkainamme on asuin- ja liikekiinteistöjä, yksityisiä kotitalouksia sekä terminaalialueita, joilla raskaan liikenteen sujuva liikennöinti on ensiarvoisen tärkeää.

Tien kunnossapito
Tarjoamme teiden kunnossapidon palvelut niin pinnoitetuille teille kuin sorateillekin vuoden ympäri. Palvelemme yksityistiekuntia ja hoidamme isoimmatkin tiehallinnon kokonaisurakat Turun seudulla sekä kaikkialla Varsinais-Suomessa. Tarvitsitpa sitten katujen, yksityisteiden tai muiden teiden kunnossapitoa, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Piennarten niitto ja vesakoiden raivaus
Tienpientareiden niitto säännöllisesti tehtynä antaa lisää näkyvyyttä risteyksissä ja mutkikkailla teillä. Säännöllisellä niitolla ehkäistään myös vesakoituminen pientareilla ja ojissa. Kun pientareiden niitto suoritetaan vuosittain, säästetään tienhoitokustannuksissa, koska paksumpia puunrunkoja ei näin pääse kasvamaan. Niittokalustomme mahdollistaa niitot ja vesakoiden raivaukset tien reunasta aina kahdeksaan metriin asti.

Katto- ja julkisivupesut, markiisien pesu sekä graffittien poisto
Pesukalustomme mahdollistaa kohteiden puhdistuksen katto- ja julkisivupinnoilta. Painepesulla saadaan talojen seiniltä ja katoilta erilaiset sammaleet ja sienikasvustot poistettua tehokkaasti. Laadukkailla pesu- ja homeenestoaineilla pesutulos säilyy pidempään. Nosturien avulla yletämme korkeallekin pesukohteisiin. Painepesureilla puhdistamme markiisit ja poistamme myös graffitit.

Piha-alueiden puhtaanapito kesäkuukausina
Keväisin harjaamme pihoilta ja teiltä hiekoitussepelit ja kuljetamme ne pois. Kalustomme mahdollistaa niin taloyhtiöiden ahtaiden piha-alueiden kuin suurien terminaalialueidenkin tehokkaan puhdistustyön. Pihojen pesulla varmistamme, että hienojakoinen aines saadaan piha-alueilta pois. Viherhoidon palveluilla pidämme kiinteistösi yleisilmeen siistinä ja huoliteltuna. Leikkaamme muun muassa nurmikot ja hoidamme istutukset.

Liikkuvaa pesupalvelua kiinteistöille ja ulkoalueille
Pesupalvelumme monipuolinen kalusto on riippumaton ulkopuolisesta sähköstä tai vedestä. Sen avulla voimme hoitaa myös haastavampia kohteita. Pesupalvelumme kalusto soveltuu painepesuihin, kuumavesipesuihin, veden siirtoihin ja pumppauksiin.

Lumityöt ja muu talvikunnossapito
Hoidamme kiinteistöjen piha-alueiden lumityöt, auraukset ja hiekoitukset. Huolehdimme myös, että portaiden edustat ja kulkuväylät ovat turvallisia kulkea. Kuljetamme kustannustehokkaasti liikennöintiä häiritsevät lumikasat pois. Kattolumien poistolla varmistamme, ettei kattorakenteiden kestävyys joudu äärirajoille lumimassojen takia.

Märkä- ja kuivaimutyöt
Tyhjennämme öljynerotuskaivot, sakokaivot ja hiekaneroituskaivot. Pystymme myös poistamaan tukoksia putkistoista viemärinavaussuuttimilla. Palveluihimme kuuluvat lisäksi kuivaimutyöt. Imulakaisuautoillamme saamme poistettua muun muassa purua ja hiekkaa talojen alapohjista.

Kun tarvitset pätevää kiinteistön- ja Tienhoidon kumppia, ota yhteyttä meihin!

Graffitien poisto, Jätekuljetukset, Julkisivupesu, Julkisivupesut, Katujen kunnossapito, Kiinteistöhuolto, Kuivaimutyöt, Lavettikuljetukset, Lumityöt, Märkäimutyöt, Maa-aineskuljetukset, Piennarten niitto, Piha-alueiden puhtaanapito, Puhdasvesikuljetukset, Sadevesikaivojen hiekkatyhjennykset, Sepelikuljetukset, Sorakuljetukset, Talvikunnossapito, Teiden auraus, Teiden kunnossapito, Teiden kunnossapito urakoitsijat, Tien kunnossapito, Tien lanaus, Tien pesupalvelut, Tien suolaus, Tienhoito, Tienhoitopalvelu, Tienpito, Työkonekuljetukset, Vaihtolavojen kuljetus, Vaihtolavojen vuokraus, Vesakoiden raivaus.

O. Kylänpää Oy Tiipiläntie 188,21490 Marttila

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti