Sisäilmahuolto, Hormitarkastus

NUOHOUS JA ILMASTOINTIPALVELU RÄTY

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Nuohous- ja Ilmastointipalvelu Räty on vankan kokemuksen omaava nuohous- ja ilmastointialan yritys Jyväskylässä ja ilmastointitöiden osalta toimimme laajemmallakin alueella Keski-Suomessa. Työntekijämme ovat nuohous- ja ilmastointialan tutkinnon suorittaneita. Palvelemme kaikkia asiakkaita tasapuolisesti ja hyvällä asenteella. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 1938121-0
Nuohooja, Nuohous, Hormitarkastus, Hormin kuvaus, Hormin kuntotarkastus, Sisäilmahuolto, Ilmanvaihtokanavien säätö, Ilmanvaihtokanavien puhdistus, Ilmastointikanavan puhdistus
Jyväskylä, Äänekoski, Laukaa, Petäjävesi, Muurame, Uurainen, Jämsä, Keski-Suomi


Nuohous- ja ilmastointialan ammattilaiset palveluksessasi!

Nuohous- ja Ilmastointipalvelu Räty on vankan kokemuksen omaava nuohous- ja ilmastointialan yritys Jyväskylässä ja ilmastointitöiden osalta toimimme laajemmallakin alueella Keski-Suomessa.

Nuohous
Nuohoojamme huolehtii työllään kiinteistösi paloturvallisuudesta, sisäilman puhtaudesta, energian säästöstä sekä ympäristön puhtaudesta. Nuohouksesta saat todistuksen, josta ilmenee muun muassa nuohouksen laajuus, mahdolliset viat ja puutteet. Nuohouksesta on säädetty Pelastuslaissa, jolloin:

  • Vakituiset asunnot nuohotaan kerran vuodessa ja vapaa-ajan asunnot kolmen vuoden välein.
  • Kolme vuotta käyttämättä ollut tulisija nuohotaan ennen käyttöönottoa.

Työntekijämme ovat nuohous- ja ilmastointialan tutkinnon suorittaneita. Palvelemme kaikkia asiakkaita tasapuolisesti ja hyvällä asenteella. Jätämme paikat siistiin kuntoon.

Ilmastointi ja sisäilmahuolto
Ilmastointityötä ja sisäilmahuoltoja tehdään sisäilmanlaadun parantamisen ja talojen energiatehokkuuden vuoksi. Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja kuvaaminen auttavat havaitsemaan mahdollisia tukkeumia tai epäpuhtauksia. Ilmanvaihtojärjestelmän säätäminen suunniteltuihin ilmamääriin vaikuttaa sekä asuinolosuhteisiin että asunnon rakenteisiin.

Ilmanvaihtokanavien säätö
Ilmanvaihtokanavien säädön avulla rakennusten energiatalous saadaan kohdalleen ja sisäilman laatu kohenemaan. Tarkastuksia tehdään, jotta saadaan parannettua asumismukavuutta ja parannettua kiinteistön rakenteiden kestävyyttä. Säädöt tehdään Suomen rakentamismääräysten Rak Mk D2 ohjeen mukaisesti. Käytämme Kimo ja Pressovac paine-eromittareita. Työssämme hyödynnämme lvi -suunnittelijan iv-suunnitelmia.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus
Puhtaan hengitysilman merkitystä ei voi korostaa liikaa. Sisäilman laadusta tulee huolehtia säännöllisillä huoltotoimenpiteillä, joita ovat suodattimen vaihto ja lämmöntalteenotto koneen puhdistus laitevalmistajan ohjeiden mukaisesti. Ilmanvaihdon puhdistus kannattaa tehdä määrävälein 5-10 vuotta kohteesta riippuen. Ilmanvaihtojärjestelmät puhdistetaan erikoisammattitaidolla ja kanavistot harjataan koneellisesti sekä alipaineistetaan, jotta harjauspöly ei kulkeudu huonetilaan. Desinfioimme järjestelmän tarvittaessa.

Tulisija- ja savuhormien kuntotarkastukset
Olemme Paloturvallisuusmestareita. Nuohousalan Keskusliiton kautta yrityksemme työntekijät ovat kouluttautuneet tulisijojen ja savuhormien kunto- ja asennustarkastukseen erikoistuneiksi nuohoojiksi. Paloturvamestarin tekemä kunto- ja asennustarkastus varmistaa, että käytössä on varmasti turvallinen tulisija-savuhormi-yhdistelmä. Tarkastukset kohdistuvat sekä uusiin asennuksiin että jo käytössä oleviin tulisija-savuhormi-yhdistelmiin rakenteita rikkomatta.

Tarkastuksessa selvitetään vuotomittarilla savuhormin tiiviys. Tulisijan lämmityksen aikana mitataan savukaasuanalysaattorilla muun muassa tulisijasta lähtevien savukaasujen lämpötiloja, tulisijan päästöjä ja hyötysuhde. Hormin vedon määrä mitataan paine-eromittarilla ennen lämmitystä ja lämmityksen aikana. Lämpökameralla ja infrapunalämpömittarilla saadaan tarkempia tietoja esimerkiksi pintalämpötiloista ja savuhormin eristeiden kunnosta. Lisäksi tulisijan ja savuhormin kuntoa voidaan tarkastella hormikameralla ja endoskoopilla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Hormin kuntotarkastus, Hormin kuvaus, Hormin puhdistus, Hormin tarkastus, Hormitarkastus, Ilmanvaihtokanavien puhdistus, Ilmanvaihtokanavien säätö, Ilmastoinnin huolto, Ilmastointihuolto, Ilmastointikanavan puhdistus, Ilmastointikanavan säätö, Ilmastointityöt, Keskuslämmityslaitteiden puhdistus, Nuohooja, Nuohous, Savuhormin kuntotarkastus, Sisäilmahuolto, Sisäilman huolto, Tulisijan kuntotarkastus.

NUOHOUS JA ILMASTOINTIPALVELU RÄTY Uimarannantie 7 A 1,40520 Jyväskylä

Yhteystiedot

Nuohoojamestari
Harri Räty
0500 548 882

Palvelemme paikallisesti