Synnytysvalmennus, Doula, Raskaushieronta

Nordic Motherhood

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Nordic Motherhood tarjoaa kätilön ammattitaidolla lempeää ja voimaannuttavaa valmennusta ja ohjausta raskauden, synnytyksen ja vanhemmuuden tueksi. Palveluita on saatavilla kotikäynneillä, etätapaamisena henkilökohtaisesti, ryhmänä tai verkkokurssina. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 3289549-4
Synnytysvalmennus, Doula, Vauvahieronta, Raskaushieronta, Raskausajan hieronta, Synnytystoivelista, Synnytyspelko, Imetysohjaus
Hämeenkyrö, Kangasala, Kuhmoinen, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Pälkäne, Tampere, Vesilahti, Ylöjärvi, Ranua, Rovaniemi


Tietoa ja tukea synnyttäjille

Nordic Motherhood on vuonna 2022 perustettu yritys, jonka päämääränä on tarjota tietoa ja tukea synnyttäjille sekä perheille. Haluamme luoda äideille, synnyttäjille sekä vanhemmille alustan, jonka kautta löytää inhimillistä tietoisuutta sekä ymmärrystä synnytystä ja vanhemmuutta kohtaan. Pidämme erittäin tärkeänä varhaisen kiintymyssuhteen rakentamista, ja haluamme olla mukana tukemassa tätä erilaisten verkko-, virtuaali- ja livekurssien avulla.

Titta Lehto | Kätilö ja äiti
Yli kahdenkymmenen vuoden kätilöurani aikana olen aina toivonut olevani lähellä asiakastani sekä koko perhettä. Synnytys, raskaus ja vauvan hoito ovat kiinnostaneet minua aivan lapsesta asti, mikä on ohjannut minut kätilöksi. Minulla on kokemusta synnytyssalityöskentelystä, raskaana olevien huolenpidosta sekä synnyttäneiden ja vastasyntyneiden hoidosta keskussairaalassa. Persoonana olen avoin, kuunteleva, empaattinen ja ihmisläheinen.

Palveluni
Tarjoan yksilöityjä sekä räätälöityjä kätilö- ja doulapalveluja suoraan kotiisi, tai videopuhelunvälityksellä.

Doula
Raskausdoulaus on raskauden yhdessä jakamista ammattilaisen kanssa. Käymme yhdessä läpi tuntemuksia raskaudesta ja vanhemmuudesta sekä valmistaudumme synnytykseen sinulle parhaalla mahdollisella tavalla. Voimme keskustella synnytyksestä, lempeästi valmentaa tulevaan synnytykseen ja suunnitella yhdessä esimerkiksi synnytystoivelistaa. Lisäksi voimme keskustella vauva-arjesta, imetyksestä, hoidosta sekä vauvan tuomasta muutoksesta. Voimme jatkaa tätä myös synnytyksen jälkeen. Kaikki doulauspaketit ovat sinun tarpeisiisi räätälöityjä.

Synnytysvalmennus
Synnytysvalmennus on kokonaisvaltainen tietopaketti, jonka avulla tulet tietoiseksi synnytyksen eri vaiheista, sen etenemisestä ja siitä, mitä milloinkin tapahtuu. Valmennuksen avulla pystyt vaikuttamaan itse omaan kokemukseesi synnyttäjänä. Saat valmiudet kivun kokemiseen ja opit, miten pystyt olemaan aidosti läsnä synnytyksessä. Saat myös suunnitella synnytystäsi kokeneen kätilön kanssa. Haluan antaa valmennuksen, joka vastaa yksilöllisiä toiveita, edesauttaa toiveiden ja todellisuuden kohtaamista sekä sinulle hyvän synnytyskokemuksen saavuttamista. Onnistuneella synnytyskokemuksella on merkitystä.

Synnytystoivelista
Suunnittelemme yhdessä toimivan toivelistan, jossa otetaan huomioon teidän oletuksenne ja odotuksenne synnytykseen liittyen. Käymme myös yhdessä läpi toivelistan merkityksen ja toiveiden taustalla olevat tekijät.

Raskauden aikainen imetysvalmennus
Myös raskausaikana on hyvä keskustella imetykseen liittyviä tuntemuksia ja saada ohjausta imetykseen, jotta se lähtisi käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla. Jos olet ensisynnyttäjä, voit tuntea epävarmuutta imetyksen suhteen tai vastakohtana suurta innostusta imetyksestä. Olen kuitenkin kaikissa hetkissä tukenasi. Uudelleen synnyttäjänä saatat tuntea pettymystä edellisen imetyksen tiimoilta haluten käsitellä sen tuomia tunteita, ja mahdollisesti välttää tulevan vauvan kanssa samoja haasteita. Olipa asiasi mikä tahansa imetykseen liittyen, autan ja tuen sinua niissä jo imetysaikana.

Imetysohjaus
Useimmilla vanhemmilla on toive imettää, joka joskus lähtee sujumaan helposti ja luontaisesti. Se voi kuitenkin tuoda esiin yllättäviäkin haasteita sekä siitä johtuvaa mielipahaa. Imetyksen haasteet voivat olla niin toiminnallisia, kuin henkistä, ja esimerkiksi edellinen imetyspettymys voi painaa mieltä vaikuttaen seuraavaan imetyskokemukseen. Kuitenkin lähes jokaiseen ongelmaan on saatavilla apua ja tukea. Tarve vastauksille ja tuelle voi tulla heti syntymän jälkeen, sairaalastakotiuduttua tai vasta myöhemmässä vaiheessa. Koska imetyksen haasteet ovat monimuotoisia, on tärkeää, että tuki on ammattimaista, asiantuntevaa sekä yksilöllistä; teidän tarpeisiinne sopivaa ohjausta. Annan tukea myös osittaiseen imetykseen, lypsämiseen pulloruokintaan sekä imetyssuunnitelman tekoon.

Palveluni voit saada joko etäyhteydellä, tai kotonasi kiireettömästi.

Doula, Hieronta raskauden aikana, Hieronta raskaus, Ihmetysohjaaja koulututtaja, Imetysohjaaja, Imetysohjaus, Imetysvalmennus, Isän tuki ennen synnytystä, Isän tuki synnytyksen jälkeen, Puolison tuki ennen synnytystä, Puolison tuki synnytyksen jälkeen, Raskaus hieronta, Raskausajan hieronta, Raskausajan palautushieronta, Raskausajan rentoutushieronta, Raskaushieronta, Raskaushieronta tampere, Synnytyskeskustelu, Synnytyspelko, Synnytyssuunnitelma, Synnytystoivelista, Synnytystrauma, Synnytysvalmennus, Tukihenkilö, Vauvahieronta, Vauvan käsittelyohjeet, Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta, Äitiyshieronta.

Nordic Motherhood Yliopistonkatu 39 B 13,33500 Tampere

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti