Alihankintakonepaja, Hitsaustyöt, CNC-sorvaus, Aarporaus

Nekopa Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Olemme Hämeenlinnan seudulla sijaitseva alihankintakonepaja. Erikoisalaamme ovat työstökeskustyöt, sorvaus, aarporaus, jyrsintä, hitsausyöt sekä kärkisorvaus ja CNC-sorvaus. Valmistamme yksittäiskappaleita ja piensarjoja. Perusteräksestä haponkestävään teräkseen, pronssiin ja muoviin. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 0911051-3
Konepaja, Alihankintakonepaja, Alihankintakoneistus, Hitsaustyöt, Sorvaus, CNC-sorvaus, Aarporaus
Turenki, Hämeenlinna, Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Riihimäki, Hyvinkää, Lahti, Hollola, Porvoo, Lohja, Forssa, Järveenpää, Nurmijärvi, Kirkkonummi, Vihti, Tuusula, Kerava, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala


Konepajapalveluita vankalla kokemuksella

Olemme 35-vuotias, Hämeenlinnan seudulla sijaitseva alihankintakonepaja.

Erikoisalaamme ovat työstökeskustyöt, sorvaus, aarporaus, jyrsintä, hitsausyöt sekä kärkisorvaus ja CNC-sorvaus. Valmistamme yksittäiskappaleita ja piensarjoja. Perusteräksestä haponkestävään teräkseen, pronssiin ja muoviin.

Konepajamme palvelee mm:

  • Elintarviketeollisuuden koneiden muutosten suunnittelu ja toteutus.
  • Haponkestävän teräksen hitsaus.
  • Haponkestävän teräksen, alumiinin, pronssin ja muovin koneistus.
  • Joustava kokonaispalvelu, joka sisältää materiaalihankinnan, pintakäsittelyn ja kokoonpanon.
  • Paperiteollisuuden vaatima osaaminen.

Käytämme perusteräksen lisäksi raaka-aineena muun muassa haponkestävää terästä, alumiinia, pronssia ja muovia. Hankimme raaka-aineet ja pintakäsittelyt sovitusti. Monet asiakkaamme ovat valtakunnallisesti tunnettuja ja globaalistikin toimivia yrityksiä.

Nekopalaiset ovat kaikki asiansa osaavia metallialan ammattilaisia. Autamme Sinua mielellämme.

Ota yhteyttä, me palvelemme!

Aarporaus, Alihankintakoneistus, Alihankintakonepaja, Alihankintateollisuus metalli, Alumiinin koneistus, CNC koneistus, CNC sorvaus, CNC sorvi, CNC sorvit, CNC-koneistus, CNC-sorvaus, CNC-sorvi, Haponkestävä teräs, Haponkestävän teräksen, Haponkestävän teräksen hitsaus, Hitsaustyöt, Jyrsintätyöt, Konepaja, Kärkisorvaus, Muovin koneistus, Pronssin koneistus, Pystykarainen, Sorvaus, Työstökeskustyöt.

Nekopa Oy Painotie 19,14200 Turenki

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti