Hieronta, Naprapaatti, Urheiluhieronta, Naprapatia

Veiksola Kai, D.N naprapath

Arvosana: 4.1/5 (yhteensä 46 arvostelua).

Koulutettu naprapaatti Kai Veiksola tarjoaa ammattitaitoista naprapatiaa Lohjalla ja lähialueilla. Soita ja varaa aikasi!

Y-tunnus: 1385564-9
Hieronta, Naprapaatti, Urheiluhieronta, Naprapatia
Lohja, Espoo, Forssa, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Raasepori, Salo, Siuntio, Somero, Vantaa, Vihti, Etelä-Suomi


Koulutettu naprapaatti palvelee Lohjalla

Olen Kai Veiksola, koulutettu naprapaatti ja tarjoan ammattitaitoista naprapatiaa. Palvelen asiakkaitani Lohjalla ja lähialueilla. Kun kivut vaivaavat tai haluat ennaltaehkäistä niitä, tervetuloa vastaanotolleni.

Naprapaattina hoidan, tutkin ja ennaltaehkäisen erilaisia tuki- ja liikuntaelinsairauksia. Hoitomuotona käytetään manuaalisia käsittelyjä, kuntoutusta ja muita fysioterapiaa tukevia keinoja. Olen myös Suomen Naprapaattiyhdistyksen jäsen.

Yksilöllistä palvelua
Palvelen asiantuntevasti lähes 30 vuoden kokemuksella. Kouluttaudun ja seuraan jatkuvasti alan uusia suuntauksia, mikä takaa korkealuokkaisen palvelun.
Minulta saat aina yksilöllistä hoitoa tarpeesi ja terveytesi huomioiden. Hoito toteutetaan luottamuksellisesti ja kiireettömästi asiakasta kuunnellen.

Tempur jälleenmyynti alkanut!

Ammattitaitoista hierontaa Lohjalla

Olen Petteri Veiksola, koulutettu hieroja Lohjalla ja tarjoan urheiluhieronnan lisäksi myös klassista hierontaa. Tarjoan ammattitaitoista apua kun lihaksisto on jännitystilassa ja aiheuttaa mahdollisesti myös kiputiloja. Erilaisten hierontatekniikoiden avulla lihaskudosten aineenvaihduntaa parannetaan ja lihasten jännitystilat ja niistä aiheutetut kivut saadaan laukaistua.

Soita ja varaa aikasi. Tervetuloa!

Hieronta, Naprapaatti, Naprapaattihoito, Naprapaattinen hoito, Naprapatia, Tempur jälleenmyynti, Tempur patjat, Tempur tuotteet, Tempur tyynyt, Urheiluhieroja, Urheiluhieronta.

Veiksola Kai, D.N naprapath Karstuntie 1,08100 Lohja

Yhteystiedot

  • 01 931 2022
Koulutettu hieroja Petteri Veiksola
044 093 0194

Palvelemme paikallisesti