Porotila, Porosafari, Poroajelu, Maatilamatkailu

Napapiirin Porofarmi

Arvosana: 5/5 (yhteensä 2 arvostelua).

Konttaniemen Porotilan löydät luonnonkauniin Ounasjoen varrelta, vain 7 kilometriä Rovaniemeltä. Vuodenaikojen vaihtelu luo oman tunnelmansa Napapiirillä sijaitsevan tilamme elämään. Porot kuuluvat meidän elämäämme joka päivä vaikka viettävätkin osan vuodesta vapaana metsässä. Tervetuloa tutustumaan puolivillien porojen maailmaan!

Y-tunnus: 0589990-8
Porotila, Porosafari, Poroajelu, Maatilamatkailu
Rovaniemi, Kittilä, Sodankylä, Kemijärvi, Kolari, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Tervola, Ylitornio


Konttaniemen Porotila luonnonkauniin Ounasjoen varrella, vain 7 kilometriä Rovaniemeltä

Vieraanamme tilalla pääset tutustumaan porotalouteen, sen historiaan ja nykypäivään. Talvella voit myös suorittaa poronajokortin. Meillä käydessäsi ylität samalla myös Napapiirin ja voitkin osallistua napapiirin ylitysseremoniaan. Tunnelmallisessa pirtissämme voit myös nauttia maittavan lounaan.

Porotilavierailu

Opastetun kierroksen aikana käymme tutustumassa poroihin ja pääsette ruokkimaan sekä kuvaamaan poroja lähietäisyydeltä.

Vierailuun voidaan liittää myös tunnelmallinen seremonia sekä talviaikoina poroajokortin suoritus lyhyellä radalla tai pidempi safari. Tilausravintolamme Porotilalla valmistaa myös maittavat ruoka-annokset.

Meillä on myös Ounasjoen itäpuolella sijaitseva 200-paikkainen tilausravintola Porohovi, joka soveltuu hyvin myös perhejuhlien viettoon.

Pyydä tarjous ryhmällesi. Odotamme sinua vieraaksemme, tervetuloa!

Elämysmatkailu, Elämyspalvelut, Hääjuhlat, Hääpaikka, Illanvietot, Juhlapaikka, Lapin matkailu, Maatilamatkailu, Matkailu Lapissa, Perhejuhlat, Poroajelu, Porofarmi, Porosafari, Porotila, Porotilat, Porotilavierailu, Yritysjuhla.

Napapiirin Porofarmi Tamsintie 76,96100 Rovaniemi

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti