Energiapuun osto, Ostamme energiapuuta, Haketuspalvelu

MK Hakelämpö Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

MK Hakelämpö Oy hoitaa suuret ja pienet haketustyöt sekä haketta hyödyntävien lämpölaitosten ylläpidon ja päivystykset vuosikymmenen kokemuksella. Lisäksi ostamme energiapuuta muun muassa yksityisiltä metsänomistajilta. Ota yhteyttä!

Energiapuun osto, Ostamme energiapuuta, Energiapuun ostajat, Energiapuun hinta 2023, Energiapuun ostajia, Ostetaan energiapuuta, Haketusta, Haketuspalvelu • Y-tunnus: 3172718-1
Varkaus, Joroinen, Suonenjoki, Leppävirta, Pieksämäki, Jäppilä


  • MK Hakelämpö Oy #1

Haketuspalvelut ja energiapuun osto Pieksämäeltä Keski-Savoon

Ostamme energiapuuta
Palveluihimme kuuluu myös energiapuun osto. Oletko metsänomistaja? Ostamme mielellämme puutasi haketusta varten.

Tarvittaessa myös huolehdimme puunkorjuun yhteistyökumppaneidemme avulla. Sovitaan yhdessä aikataulusta ja muista yksityiskohdista. Avullamme onnistuu myös esimerkiksi pihapuiden kaadot sekä erilaiset pienemmät moottorisahatyöt. Kysy lisää – osaava tiimimme korjaa puusi hyötykäyttöön.

Haketuspalvelu
Teemme tehokasta ja laadukasta haketusurakointia traktorihakkurilla. Haketamme puun erilaisten asiakkaiden tarpeiden mukaan ja myös myymme haketta. Etsit sitten hakettajaa tai haketta, ota yhteyttä yritykseemme Pieksämäellä.

Myymme haketta sekä lämpölaitoksille että yksityisille asiakkaille. Lisäksi useat keskisavolaiset maatilat hyödyntävät hakettamme. Jos haluat käyttää haketuspalveluitamme, pyydä tarjous! Haketamme tarvittaessa suuretkin puuerät.

Lämpölaitosten ylläpito
Lämpölaitosten päivystys ja ylläpito ovat ydinosaamistamme. Olemme lämpölaitoksien luotettava yhteistyökumppani, sillä tuotamme ja kuljetamme niille haketta tilanteen ja tarpeen mukaan. Ostamme ja haketamme puun ja kuljetamme sen sitten lämpölaitokseen. Hakkeella voi tuottaa ekologista, uusiutuvaa lämpöä.

Ota yhteyttä ja pyydä rohkeasti tarjous haketusurakasta tai muista palveluistamme!

Energiapuun hinta 2023, Energiapuun ostajat, Energiapuun ostajia, Energiapuun osto, Haketus, Haketuspalvelu, Haketusta, Haketusurakointi, Lämpölaitosten päivystys, Lämpölaitosten ylläpito, Ostamme energiapuuta, Ostetaan energiapuuta.

MK Hakelämpö Oy Sikalanniementie 82, 77570 Jäppilä

Yhteystiedot

Antti Kaipiainen
040 518 0142
Heikki Markkanen
050 344 8015

Palvelemme paikallisesti