Rakennusmittaus, Massalaskenta, Tiemittaus, Teollisuusmittaus

Mittauspalvelu Merida

Arvosana: 3,7/5 (yhteensä 3 arvostelua).

Olemme vuonna 2006 perustettu rakennus- ja mittauspalveluihin erikoistunut yritys. Palveluumme kuuluu mm. rakennusmittaukset, teollisuusmittaus, inframittaus, maastokartoitukset ja massalaskennat sekä kiinteistöjen sokkelit ja perustukset. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Mittauspalvelu, Rakennusmittaus, Massalaskenta, Siltamittaus, Tiemittaus, Teollisuusmittaus, Maastokartoitus • Y-tunnus: 2014603-1
Seinäjoki, Tampere, Oulu, Jyväskylä, Pori, Rauma, Alajärvi, Alavus, Laihia, Ilmajoki, Kurikka, Lapua, Kuortane, Kauhajoki, Ähtäri, Parkano, Ikaalinen, Ylöjärvi, Vimpeli, Lappajärvi, Isokyrö


  • Mittauspalvelu Merida #1

Mittauspalvelu Merida - rakennus- ja siltamittausten ammattilainen

Merida on jo 2006 vuonna perustettu mittaus- ja rakennuspalveluihin erikoistunut yritys. Palveluumme kuuluu mm. rakennusmittaukset, maastokartoitukset ja massalaskennat sekä kiinteistöjen sokkelit ja perustukset.

Teemme nykyaikaisella laitteistolla GPS- ja takymetrimittauksia. Tarjoamme laadukasta ja tehokasta palvelua myös vaativimmissa kohteissa. Autamme sinua pysymään aikataulussa ja välttämään kalliit virheet. Otamme aina täyden vastuun mittausten pitävyydestä ja aikataulussa pysymisestä.

Yrityksemme sijaitsee Seinäjoella, mutta palvelemme aina Oulusta pääkaupunkiseudulle asti. Meihin ovat luottaneet kymmenen vuoden aikana sekä suuret ja pienet toimijat.

Mittauspalvelut

  • Maanmittaus: Maastokartoitukset ja massalaskennat (pinta-alat ja maa-aineskuutiot).
  • Rakennusmittaus: maanrakennusmittaukset, rakennuksen nurkkien merkintä, linjojen merkintä, korkeudet ja valvontamittaukset.
  • Teollisuusmittaus
  • Inframittaus
  • Tiemittaus
  • Massalaskenta

Infra- ja rakennusmittaus
Käytämme uusimpia mittauslaitteita, joiden avulla saat laserintarkkaa tulosta. Oikein tehdyn mittauksen avulla saat säästöjä esimerkiksi elementtien saumauksissa sekä vältät kalliit virheet. Nykyaikaisen laitteistomme avulla kaikki ylimääräinen työ saadaan karsittua, joten voimme keskittyä vain mittaamiseen. Kanssamme voit unohtaa työn keskeytykset tai mittausvirheistä johtuvat turhat purkutyöt.

Maastokartoitukset ja massalaskennat
Kauttamme saat melkein kaikki palvelut maaston mittaamiseen ja kartoittamiseen. Käytössämme on aina kohteeseen parhainen sopiva laitteisto, jonka avulla virhemarginaali saadaan minimoitua.

Työkoneiden automatisointi
Teemme myös työkoneiden kalibrointeja ja ohjausjärjestelmämalleja.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! →

Huoneiston pinta-alan mittaus, Inframittaus, Maanmittaus, Maastokartoitus, Maatalouden mittaus, Massalaskenta, Mittauspalvelu, Rakennusmittaus, Rakennuspaikan merkinnät, Ratamittaus, Salaojamittaus, Siltamitaus, Siltojen mittaus, Teollisuusmittaus, Tiemittaus, Työkoneiden automatisointi, Työkoneiden kalibrointi, Työmaamittaus.

Mittauspalvelu Merida Purokuja 19, 60100 Seinäjoki

Yhteystiedot

  • 044 257 4403
  • Enable JavaScript to view protected content.

Palvelemme alueellisesti