Vaihtolavakuljetus, Pikakuljetus, Nostopalvelu

Kuorma-autoilija Mika Korkeamäki

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Kuorma-autoilija Mika Korkeamäki tarjoaa luotettavaa kuljetuspalvelua Nastolassa ja muualla Päijät-Hämeessä. Palvelemme yrityksiä ja yksityisiä yli 35 vuoden kokemuksella. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 1152110-0
Vaihtolavakuljetukset, Roskalava, Siirtolava, Muuttolaatikot, Nostopalvelu, Pikakuljetukset, Konekuljetukset
Lahti, Nastola, Orimattila, Hollola, Heinola, Iitti


Olemme kuljettajasi Suomen teillä, kun tarvitset vaihtolava- tai konekuljetuksia

Kuorma-autoilija Mika Korkeamäki tarjoaa luotettavaa ja monipuolista kuljetuspalvelua Nastolassa, Lahdessa ja muualla Päijät-Hämeen alueella. Hoidamme kuljetukset yrityksille ja yksityisille asiakkaille nykyaikaisella kalustollamme. Meillä on jo yli 35 vuoden kokemus erilaisista kuljetuksista.

Kuljetusliikkeen palveluihin kuuluvat vaihtolavakuljetukset, nosturikuljetukset, konekuljetukset. Hoidamme tilaus- ja pikakuljetukset lyhyelläkin varoitusajalla mahdollisuuksien mukaan. Meiltä saat myös roskalavat, avolavat, siirtolavat, kontit ja muuttolaatikot siksi aikaa kun tarvitset.

Vaihtolavat, vaihtolavan vuokraus ja vaihtolavakuljetus
Kuorma-autoilija Mika Korkeamäki palvelee yrityksiä ja yksityisiä Nastolassa ja muualla Päijät-Hämeessä. Hoidamme kuljetukset vaihtolava-autolla. Teemme tilaus- ja pikakuljetukset lyhyelläkin varoitusajalla mahdollisuuksien mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous vaihtolavakuljetuksesta!

Konekuljetukset Nastolan lähiseuduilla
Teemme konekuljetukset pitkällä kokemuksella ja varmoin ottein. Koneiden siirrot onnistuvat asianmukaisella kalustolla turvallisesti ja sovitussa aikataulussa, max. 15T painavat koneet.

Auton siirrot
Teemme auton siirrot, esimerkiksi silloin kun auton oma moottori ei enää pelitä. Kalustollamme onnistuu henkilöauton kuljetus pitemmänkin matkan lopulliseen kohteeseensa. Teemme auton siirrot niin isommille kuin pienemmillekin ajoneuvoille. Henkilöauton kuljetuksen lisäksi teemme esim. traktorien ja trukkien siirtokuljetuksia, max. 15T kantavuutta.

Muuttolaatikoiden vuokraus ja myynti

  • Muuttolaatikot 20 snt/kpl/pv
  • Nokkakärryt 3 €/pv
  • Hinnat sis. 24 % arvonlisäveron.

Kysy lisää muuttolaatikoiden vuokrauksesta!

Avolava, Avolavat pihaan, Kahmaripalvelu, Konekuljetukset, Konekuljetus, Koura-auto, Kourapalvelu, Muuttolaatikoiden vuokraus, Muuttolaatikot, Nostopalvelu, Nostotyöt, Nosturikuljetukset, Nosturikuljetus, Pikakuljetukset, Pikakuljetus, Roskalava, Roskalavat pihaan, Siirtolava, Siirtolavat pihaan, Talkoolava, Vaihtolavakuljetukset, Vaihtolavakuljetus.

Kuorma-autoilija Mika Korkeamäki Ratsutie 53,15550 Nastola

Yhteystiedot

Muuttolaatikkovarasto
Korventie 1
15550 Nastola

Palvelemme paikallisesti