Hammaslääkäri, Yleislääkäri, Gynekologi

Lääkäripalvelut Mdental Oy

Arvosana: 3.6/5 (yhteensä 7 arvostelua).

Olemme erikoistuneet mm. hammashuoltoon, suuhygieniaan sekä muihin hammaslääkäripalveluihin. Lisäksi yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotto: ortopedia, gynekologia, yleislääketiede. Tervetuloa vastaanotolle!

Y-tunnus: 1655909-5
Hammaslääkäri, Suukirurgia, Gynekologi, Lääkäri, Yleislääkäri, Lääkäripalvelu
Pudasjärvi, Taivalkoski, Ranua, Puolanka, Kiiminki, Oulu


  • Lääkäripalvelut Mdental Oy #1

Lääkäripalvelut Mdental Oy - luotettava hammaslääkäri ja lääkäripalvelu Pudasjärvellä

Lääkäripalvelut Mdental Oy on Pudasjärvellä toimiva lääkäripalvelu. Pääasiallinen palvelumme on hammaslääkärin vastaanotto. Osaamiseemme kuuluu hammashuolto, hammaslääkäri, suuhygienia sekä muut hammaslääkäripalvelut.

Yleishammaslääkäripalveluiden lisäksi palvelemme myös suukirurgian ja keinojuurihoitojen alalla. Palveluihimme kuuluu myös gynekologin ja yleislääkärin vastaanotto.

Lääkäripalvelut Mdental Oy on toiminut paikkakunnalla jo pitkään ja olemme tunnettuja korkealuokkaisesta hoidosta ja asiakasystävällisyydestä. Mdentalista saat aina yksilöllistä palvelua.

Ota yhteyttä!

Erikoislääkäri, Erikoislääkärin vastaanotto, Gynekologi, Gynekologin vastaanotto, Hammashoito, Hammashuolto, Hammaslääkäri, Hammaslääkärin vastaanotto, Hammaslääkäripalvelu, Keinojuurihoito, Lääkäri, Lääkäripalvelu, Ortopedia, Suuhygienia, Suukirurgia, Yleislääkäri, Yleislääkärin vastaanotto.

Lääkäripalvelut Mdental Oy Kauppatie 5,93100 Pudasjärvi

Yhteystiedot

Avoinna

  • Ma-Pe

Palvelemme paikallisesti