Muuraustyöt, Muurari, Julkisivumuuraus, Harkkomuuraus

Majoret Oy

Arvosana: 5/5 (yhteensä 2 arvostelua).

Majoret Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva muurausalan töitä harjoittava yritys. Asiakkaitamme ovat sekä julkiset rakennuttajat että yksityiset rakentajat. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Y-tunnus: 1067414-8
Muurari, Muuraustyöt, Betonityöt, Muurausliike, Julkisivumuuraus, Harkkojen muuraus, Harkkomuuraus, Väliseinäharkon muuraus, Takan muuraus
Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vihti, Hanko, Inkoo, Raasepori, Askola, Myrskylä, Porvoo, Pukkila, Lapinjärvi, Loviisa, Uusimaa


  • Majoret Oy #1

Muurari palveluksessanne!

Majoret Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva muurausalan töitä harjoittava yritys. Olemme toimineet edistääksemme parempaa rakentamista jo yli kahden vuosikymmenen ajan.

Asiakkaitamme ovat sekä julkiset rakennuttajat että yksityiset rakentajat. Yrityksemme työskentelee kohteissaan pääasiassa itsenäisesti, mutta tarvittaessa käytössämme on myös ulkopuolista työapua.

Yrityksemme ydinosaamisalaa ovat harkko, väliseinä- ja julkisivumuuraukset, perustustyöt, sekä monenlaiset betoni- ja muottityöt. Meiltä onnistuu myös takkamuuraukset ja rappaukset.

  • Anturat ja perustukset
  • Harkkomuuraukset
  • Julkisivumuuraukset
  • Väliseinämuuraukset
  • Ulkomuuraus
  • Sisämuuraus
  • Rappaukset
  • Muut betonityöt muottitöineen

Olemme aina uskoneet, että korkealaatuinen työjälki on paras käyntikortti mitä itsestään voi antaa. Kunnia-asianamme onkin toteuttaa palveluja, joiden tinkimättömästä laadusta puhutaan vielä vuosien kuluttua. Teemme kaikkemme, jotta onnistumme luomaan pitkäikäisen suhteen asiakkaaseemme, oli kyseessä sitten pieni tai suuri rakentaja.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Betonityöt, Harkko muuraus, Harkkojen muuraus, Harkkomuuraus, Huoneistoremontti, Julkisivumuuraus, Julkisivun muuraus, Julkisivun saneeraus, Julkisivusaneeraus, Muottityöt, Muurari, Muuraus, Muurausliike, Muuraustyöt, Perustustyöt, Sisämuuraus, Takan muuraus, Takan rappaus, Takkamuuraus, Ulkomuuraus, Väliseinäharkon muuraus, Väliseinämuuraus, Väliseinän muuraus.

Majoret Oy Perkontie 43,03600 Karkkila

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti