Päihdekuntoutus, Päihdehoito

Maivita oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Maivita on yksityinen, Aluehallintoviraston valvoma ja Kelan hyväksymä päihdehoitokeskus Hämeenlinnan Lammilla. Hoidamme päihde-, peli- ja läheisriippuvuutta arvostetulla Minnesota-mallilla. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 2886027-2
Päihdekuntoutus, Alkoholismin hoito, Päihdehoito, Päihderiippuvuuden hoito, Yksityinen päihdehoito
Lammi, Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Vaasa, Hämeenlinna, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Kotka, Salo, Porvoo, Kokkola, Hyvinkää, Lohja, Järvenpää, Nurmijärvi, Kirkkonummi, Tuusula, Riihimäki, Kaarina, Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi


  • Maivita oy #1

Päihderiippuvuuden hoito

Mitä on päihderiippuvuus?
Riippuvuuteen sairastunut henkilö menettää kyvyn kontrolloida omaa päihteiden käyttöään. Käyttö on pakonomaista sen negatiivisista vaikutuksista huolimatta. Ihminen tekee asioita, jotka poikkeavat hänen normaalista arvomaailmastaan. Tästä johtuen päihderiippuvainen kokee häpeän ja syyllisyyden tunteita. Masentuneisuus on hyvin yleistä päihderiippuvaisten keskuudessa. Päihderiippuvuuteen sairastuneilla ei kuitenkaan ole enempää mielenterveysongelmia kuin muullakaan väestöllä. Masennus, unettomuus, ahdistuneisuus, pelkotilat, itsesääli ja yksinäisyys ovat usein seurausta päihderiippuvuudesta, ei toisinpäin.

Päihderiippuvaisella voidaan tarkoittaa sekä alkoholistia että laittomia huumausaineita tai huumaavia lääkeaineita käyttäviä henkilöitä. Maailman terveysjärjestö WHO:n tautiluokituksen mukaan päihderiippuvuus on Suomessakin sairaus (ICD-10). Noin 10 prosenttia kaikista päihteitä käyttävistä sairastuu jossakin elämänsä vaiheessa päihderiippuvuuteen. Suomessa arvioidaan olevan noin 400 000 päihderiippuvaista, joista suuri osa on työelämässä. Ikä tai sosiaalinen asema ei vaikuta siihen, sairastuuko ihminen päihderiippuvuuteen.

Päihdekuntoutus ja päihderiippuvuuden hoito minnesota-mallilla
Hoitomme (päihdekuntoutus) perustuu Minnesota-malliin, jonka tarkoituksena on saada riippuvainen ymmärtämään oma sairautensa ja sen kielteiset seuraukset. Ymmärryksen ja hyväksynnän myötä syntyy aito halu elää päihteetöntä elämää.

Hoitokokonaisuutemme sisältää lääkärintarkastukset, hallitun päihteiden alasajon, täysihoidon intensiivihoidon aikana sekä kaiken tarpeellisen tiedon raittiin elämän saavuttamiseksi.

Neuvomme luottamuksella ja ilman veloitusta kaikissa päihteiden liikakäyttöön, riippuvuuteen ja sen hoitoon liittyvissä asioissa.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos riippuvuus koskettaa elämääsi tavalla tai toisella.

Alkoholismin hoito, Alkoholista eroon, Huumeista eroon, Huumeriippuvuuden hoito, Lääkeriippuvuuden hoito, Lääkeriippuvuudesta eroon, Nuorten päihdehoito, Nuorten päihdekuntoutus, Päihde hoito, Päihdehoito, Päihdekuntoutus, Päihderiippuvuuden hoito, Päihderiippuvuudesta eroon, Päihderiippuvuus hoito, Päihteistä eroon, Yksityinen päihdehoito, Yksityinen päihdekuntoutus.

Maivita oy Mainiementie 29,16900 Lammi

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti