Minnesota hoito

Maivita oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Maivita on yksityinen, Aluehallintoviraston valvoma ja Kelan hyväksymä päihdehoitokeskus Hämeenlinnan Lammilla. Hoidamme päihde-, peli- ja läheisriippuvuutta arvostetulla Minnesota-mallilla. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 2886027-2
Minnesota hoito, Minnesotahoito, Minnesota hoito hinta, Minnesota hoito paikkakunnat
Lammi, Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Vaasa, Hämeenlinna, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Kotka, Salo, Porvoo, Kokkola, Hyvinkää, Lohja, Järvenpää, Nurmijärvi, Kirkkonummi, Tuusula, Riihimäki, Kaarina, Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi


  • Maivita oy #1

Riippuvuuden hoitoa minnesota-mallilla

Maivita on yksityinen, Aluehallintoviraston valvoma ja Kelan hyväksymä päihdehoitokeskus Hämeenlinnan Lammilla. Hoidamme päihde-, peli- ja läheisriippuvuutta arvostetulla Minnesota-mallilla.

Toimintamme perustuu ajatukseen siitä, että jokaisella riippuvuudesta kärsivällä on mahdollisuus toipua. Ensimmäisen askeleen ottaminen on tärkeintä. Tiedämme, että se voi olla vaikeaa ja jopa pelottavaa, mutta sen askeleen jälkeen ei tarvitse enää olla yksin. Kaikilla Maivitan hoitotyössä olevilla työntekijöillä on omakohtainen toipumiskokemus. Olemme aikanaan saaneet avun Minnesota-mallisesta päihdehoidosta, jossa päivittäinen ohjattu terapia sekä vertaistuki auttoivat meidät toipumisen tielle.

Neuvomme luottamuksella ja ilman veloitusta kaikissa päihteiden liikakäyttöön, riippuvuuteen ja sen hoitoon liittyvissä asioissa.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos riippuvuus koskettaa elämääsi tavalla tai toisella.

Minnesota hoito, Minnesota hoito hinta, Minnesota hoito paikkakunnat, Minnesota hoito peliriippuvuus, Minnesota kuntoutus, Minnesota mallinen hoito, Minnesotahoito, Minnesotahoito hinta.

Maivita oy Mainiementie 29,16900 Lammi

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti