Patentoidut turvapylväät

Maansiirto Junttila Oy

Arvosana: 4.4/5 (yhteensä 7 arvostelua).

Maansiirto Junttila Oy:n kehittämät ja patentoidut turvapylväsratkaisut hidastavat merkittävästi törmäävän ajoneuvon nopeutta ja vähentävät ajoneuvossa olevien turvallisuusriskiä. Lue lisätiedot kotisivuiltamme ja ota yhteyttä!

Y-tunnus: 0194926-9
Turvapylväs, Turvapylväät
Kajaani, Sotkamo, Iisalmi, Kiuruvesi, Suomussalmi, Puolanka


Maansiirto Junttila Oy:n kehittämät ja patentoidut turvapylväsratkaisut

Turvapylväs hidastaa merkittävästi törmäävän ajoneuvon nopeutta ja vähentää ajoneuvossa olevien turvallisuusriskiä. Turvapylväiden erikoisuuksia ovat patentoitu tyvipään onteloratkaisu ja sähkökytkentöjen piilotettavuus.

Junttilan kehittämiä ratkaisuja ovat myös jo käytössä olevien puu- ja teräspylväiden muuttaminen myötääviksi turvapylväiksi paikan päällä sekä pylväskalusteiden asentaminen sivusta koverrettuihin pylväisiin.

Myötääviä pylväitä kannattaa käyttää aina kun liikennemäärä on yli 1000 ajon/d ja tiellä käytettävä nopeus on yli 50 km/h.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa pylväsratkaisuistamme!

Lampputolpat, Lampputolppa, Lampputolppia, Metallipylväitä, Metallipylväs, Metallipylväät, Puupylväitä, Puupylväs, Puupylväät, Sähköpylväitä, Sähköpylväs, Sähköpylväät, Turvapylväitä, Turvapylväs, Turvapylväät, Valaisinpylväitä, Valaisinpylväät.

Maansiirto Junttila Oy Karjalankatu 4 A 3,87700 Kajaani

Yhteystiedot

Yrjö Junttila
0400 748 412
Timo Mikkola
0400 389 256

Palvelemme paikallisesti