Maanrakennus, kaivinkonetyöt ja kiviainekset

Maansiirto ja Raivaus Räsänen Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Etsitkö osaavaa maanrakennusliikettä? Maansiirto ja Raivaus Räsänen on silloin valintasi. Teemme kaikenlaiset maanrakennus- ja maansiirtotyöt ammattitaidolla sekä aina sovitussa aikataulussa. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 1544890-8
Maanrakennus, Maanrakennustyöt, Maansiirto, Kaivuri, Kaivinkone, Lavettikuljetus, Kiviainekset, Kaivuutyö, Kaivuutyöt, Kaivinkonetyöt
Savonlinna, Enonkoski, Kitee, Sulkava, Rantasalmi, Parikkala, Heinävesi


  • Maansiirto ja Raivaus Räsänen Oy #1

Maanrakennus ammattitaidolla Savonlinnassa

Etsitkö osaavaa maanrakennusliikettä? Maansiirto ja Raivaus Räsänen on silloin valintasi. Teemme kaikenlaiset maanrakennus- ja maansiirtotyöt ammattitaidolla sekä aina sovitussa aikataulussa.

Maansiirtotyöt kaikille asiakkaille
Maanrakennus- ja maansiirtotyöt kannattaa teettää osaavalla ammattilaisella. Maansiirto ja Raivaus Räsänen Oy on kokenut maanrakennusalan perheyritys Kerimäeltä. Meiltä saat kaikki alan palvelut luotettavasti ja laadukkaasti toteutettuina. Toimialuettamme ovat pääasiassa Savonlinna ja sen lähikunnat, missä palvelemme yksityisiä, yrityksiä sekä julkista sektoria.

Kaivuutyöt luovat perustan seuraaville työvaiheille
Kaivutyöt luovat perustan seuraaville työvaiheille. Kun ne on tehty hyvin, on vaivattomampaa jatkaa eteenpäin ja lopputuloksesta tulee onnistunut. Maansiirto ja Raivaus Räsänen Oy on pitkään alalla toiminut perheyritys Kerimäeltä. Tarjoamme ammattitaitoista palvelua Savonlinnan seudulla ja lähialueilla.

Kaivinkoneurakointi
Meille on kertynyt vuosien kokemus kaivinkoneurakoinneista Savonlinnan seudulla sekä erilaisissa projekteissa. Tärkeintä meillä Maansiirto ja Raivaus Räsänen Oy:lla on tyytyväiset asiakkaat. Uskomme, että asiakkaidemme tyytyväisyys saavutetaan tarjoamalla aina henkilökohtaista palvelua, jossa asiakas asetetaan ensimmäiselle sijalle. Tämä tarkoittaa meidän puolelta joustavuutta asiakkaan aikataulussa ja toiveissa sekä alan parhainta ammattitaitoa meidän kokeneilta työntekijöiltämme.

Maa-aineskuljetukset luotettavasti
Maansiirto- ja maanrakennustöiden lisäksi palveluihimme kuuluvat maa-aineskuljetukset. Kuljetamme maa-ainekset suoraan työmaille kasettiautolla, jossa on avolava. Meiltä saat sepelit, mullat ja muut maa-ainekset työmaallesi silloin, kun niitä tarvitaan, eivätkä rakennustyöt viivästy odottelun takia.

Miksi tilaisit kaivinkonetyöt juuri meiltä?
Hoidamme kaikki kaivutyöt luotettavasti ja täsmällisesti sopimuksen mukaan. Pitkä, vuosikymmenien kokemus takaa vahvan alan asiantuntemuksen sekä laadukkaan työnjäljen. Työskentelemme joustavasti, arkipäivien lisäksi tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Hintamme ovat kohtuulliset, alan normaalin hintatason mukaiset, mikä tekee meistä kilpailukykyisen toimijan alallamme.

Meille tyytyväinen asiakas on tärkeä asia. Siksi panostamme aina joustavaan ja nopeaan palveluun, moitteetonta työnjälkeä unohtamatta. Työntekijämme ovat alan kokeneita ammattilaisia. Olemme suorittaneet mm. tieturva- ja työturvallisuuskoulutuksen sekä kuorma-autoilijan ammattipätevyyden. Yrityksellemme on myönnetty AA+-luottoluokitus.

Asiakaskuntaamme kuuluvat yksityiset-, yritys- sekä julkiset asiakkaat.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Hiekkaa, Kaivinkone, Kaivinkonetyö, Kaivinkonetyöt, Kaivuri, Kaivutyöt, Kaivuutyö, Kaivuutyöt, Kiviainekset, Lavettikuljetus, Maa-ainekset, Maa-aineskuljetus, Maanraivaus, Maanrakennus, Maanrakennustyöt, Maansiirto, Maansiirtotyöt, Maantien teko, Metsäautotien teko, Multa, Murske, Pellonraivaus, Rakennuksen pohjatyöt, Rannan ruoppaus, Rantaruoppaus, Sepeli, Sorakuljetus.

Maansiirto ja Raivaus Räsänen Oy Tavisalontie 191,58200 Savonlinna

Yhteystiedot

Vesa Räsänen
0500 174 018

Palvelemme paikallisesti