Maanrakennus, Maansiirto, Salaojitus, Maa-ainekset

Maanrakennusliike Manninen Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Maanrakennusliike Manninen Oy on erikoistunut kaikenlaisiin maansiirto- ja maanrakennustöihin. Ruovedellä sijaitsevan yrityksemme historia ulottuu aina 1920-luvulle asti. Palvelemme ammattitaidolla ja luotettavasti yksityisiä asiakkaita, yrityksiä ja julkista sektoria toimijoineen. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 0152751-7
Maanrakennus, Maanrakennusliike, Kunnallistekniikka, Salaojitus, Maansiirto, Maa-ainekset, Pohjarakentaminen
Ruovesi, Virrat, Mänttä-Vilppula, Kuru, Juupajoki, Orivesi


Maansiirto ja maanrakennus Pohjois-Pirkanmaalla

Maanrakennusliike Manninen Oy:n puikoissa on yrittäjä Teijo Manninen, joka on johtanut firmaa jo vuodesta 1999. Koulutukseltaan Teijo on yhdyskuntateknikko.

Miksi Manninen?
Onko maanrakennus mielessäsi? Haluatko tietää hyviä syitä, miksi kannattaisi valita juuri Manninen avuksesi? Vahvuuksiamme ovat rautainen ammattitaito ja vuosien mittaan kertynyt kokemus alalta sekä luotettavuus ja joustavuus. Pestaamalla avuksesi meidät saat ammattitaitoista erityisosaamista, olipa tarpeesi sitten perinteinen maanrakennus tai -siirto, salaojitus tai viemärijärjestelmien asentaminen tai mahdollisesti uusiminen.

Meiltä saat kaikki alan palvelut samasta osoitteesta, olipa tarpeesi millainen tahansa. Muista myös maa-aineskuljetuksemme. Toimitamme sinulle soraa, multaa tai hiekkaa tarpeidesi mukaisen erän, suoraan haluamaasi määränpäähän.

Maanrakennuspalvelut
Maanrakennus- ja maansiirtotyöt ovat Maanrakennusliike Manninen Oy:n erityisosaamista. Yrityksemme sijaitsee Ruovedellä, mutta kaikki palvelut ovat saatavilla tarvittaessa koko Pohjois-Pirkanmaan alueella. Monipuoliseen palveluvalikoimaamme lukeutuvat kaikenlaiset maanrakennus- ja maansiirtotyöt sekä pohjarakentaminen ja kunnallistekniset työt.

Kunnallistekniikka
Tarjoamme luotettavasti kunnallisteknillisiä palveluita Ruovedellä ja koko Pohjois-Pirkanmaalla. Kunnallistekniikan toteutuksen laadun ja sujuvuuden takaa pitkällinen kokemus alalta.

Pohjarakentaminen
Tarjoamme pohjarakentamista talon- ja sillanrakennukseen liittyviin maanpinnan alla tapahtuviin toimenpiteisiin. Teemme ammattitaidolla erilaiset maata tai maarakenteita vasten tarkoitetut rakenteet.

Meiltä saat pohjarakennusta, kuten:

 • Perustukset ja niiden vahivstukset tai saneeraukset
 • Maanvastaiset seinät ja lattiat (esimerkiksi kellarit, alapohjat ja koneperustukset)
 • Tukimuurit ja -seinät
 • Salaojat sekä routaeristeet
 • Ankkuroinnit rakenteisiin
 • Työnaikaiset tuet ja rakenteet
 • Maapohjien lujitukset
 • Maankaivuut ja louhinnat
 • Putkijohtokaivannot
 • Maarakenteiden täytöt ja tiivistykset
 • Pohjatutkimukset

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään!

Hiekkaa, Kunnallistekniikka, Kuormaukset, Kuormaus, Maa-ainekset, Maa-aineksia, Maa-ainesmyynti, Maanrakennus, Maanrakennusliike, Maanrakennuspalvelut, Maanrakennustyöt, Maanrakentaminen, Maansiirto, Maarakennus, Multaa, Pohjarakentaminen, Sadevesijärjestelmät, Salaojitus, Soraa, Viemärijärjestelmien asennus, Viemärijärjestelmän asennus.

Maanrakennusliike Manninen Oy Lavakuja 3,34600 Ruovesi

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti