Maanrakennustyöt, Kaivuutyöt, Salaojitus

Talo- ja Maanrakennus Ilkka Rantala Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Suoritamme talo- ja maanrakennustyöt yli 30-vuoden ammattitaidolla Varsinais-Suomen alueella. Palveluihimme kuuluu maanrakennusalan työt, rakennusten pohjakaivuut, kunnallistekniikka ja viheralueiden rakentamiset. Rakennamme omakotitalot avaimet käteen -periaattella sekä teemme kaikki kodin remonttityöt. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 1080312-2
Maanrakennus, Maanrakennusliike, Maanrakennustyöt, Kaivuutyöt, Kaivinkonetyöt, Salaojitus, Viemärihuolto, Viemärityöt
Kyrö, Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa, Varsinais-Suomi


Maanrakennus- ja kaivuriurakointia Varsinais-Suomen alueella

Talo- ja maanrakennus Ilkka Rantala Oy suorittaa maanrakennus- ja kaivuutyöt sekä rakennuspalvelut, remontit ja korjausrakentamiset 30 vuoden ammattitaidolla. Palvelemme Varsinais-Suomen alueella: Kyrö, Loimaa, Aura, Pöytyä, Mellilä, Tarvasjoki, Marttila, Masku, Lieto, Turku, Kaarina sekä muilla lähialueilla.

Maanrakennuspalvelut
Kaikki maanrakennus- ja kaivinkonetyöt 30 vuoden kokemuksella. Teemme työt kilpailukykyiseen hintaan, aina ammattitaidolla. Meillä on monipuolinen ja kattava konekanta, joten isommatkin työt kannattaa kilpailuttaa meillä. Suoritamme rakennusten pohjakaivuut, salaojitukset, viemäri- ja vesijohtotyöt sekä kaikenlaiset kaivuutyöt saneeraus- ja uudiskohteisiin.

Maanrakennusurakointi
Kun tarvitset ammattitaitoista maanrakentajaa ja monipuolista kalustoa salaojituksiin, sadevesiviemäröintiin tai kaivamaan perustuksia, ota yhteyttä osaavaan ja täysin kotimaiseen ammattitaitoon luottavaan ammattilaiseen. Palvelemme myös kuntia, yrittäjiä ja taloyhtiöitä.

Rakennuspalvelut
Tarjoamme ammattitaitoista rakennuspalvelua yksityisille, taloyhtiöille, kunnille ja kaupungeille. Yrityksellämme on 30 vuoden vahva kokemus rakentamisesta ja saneeraustöistä. Toimialaamme ovat uudisrakentaminen, korjausrakentaminen ja remontit.

Uudisrakentamista avaimet käteen -periaatteella
Rakennamme omakotitaloja sekä vapaa-ajan asuntoja avaimet käteen -periaatteella. Rakennusprojektit voimme tehdä pohjatöistä lähtien valmiiksi. Meiltä saat kaikki remonttipalvelut, niin suuret kuin pienet huoneistoremontit, keittiöremontit sekä märkätilaremontit. Yrityksellämme on VTT:n sertifikaatti, joten teemme myös kylpyhuone- ja saunaremontit huolellisesti ammattitaidolla. Palvelemme asiakkaan toiveita kuunnellen ja aikatauluja noudattaen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Hiekoitus, Huoneistoremontti, Kaivinkonetyöt, Kaivuutyöt, Keittiöremontti, Kiinteistöhuolto, Korjausrakentaminen, Kylpyhuoneremontti, Lumityöt, Märkätilaremontti, Mökki avaimet käteen, Maanrakennus, Maanrakennusliike, Maanrakennustyöt, Maanrakentaja, Omakotitalo avaimet käteen, Paineviemärit, Perustukset, Pihatyöt, Pihojen auraus, Pihojen harjaus, Pihojen pesu, Pintaremontti, Pohjakaivuu, Rakennuspalvelu, Remontointi, Sadevesiviemäröinti, Sadevesiviemärit, Salaojitus, Saunaremontti, Talopaketin asennus, Uudiskohteen suunnittelu, Uudisrakennustuotanto, Uudisrakentaminen, Vapaa-ajan asunto avaimet käteen, Vesijohtotyöt, Viemärihuolto, Viemärit, Viemärityöt.

Talo- ja Maanrakennus Ilkka Rantala Oy Uimalantie 10,21800 Kyrö

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti