Ulkomaalaus, Sisämaalaus, Elementtisaumaus, Tasoitetyöt

Maalausliike V. Lääperi Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Oli mielessäsi sitten yhden huoneen maalaustyöt tai koko asunnon kattava pintaremontti, pyydä meiltä tarjous kohteestasi! Autamme myös mielellämme löytämään parhaat ideat ja toteutustavat edessä olevaan remonttiin. Ota yhteyttä ja tilaa maalaustyöt tai muut remonttipalvelut jo tänään!

Y-tunnus: 0484376-9
Maalari, Ulkomaalaus, Sisämaalaus, Elementtisaumaus, Julkisivupinnoitus, Tasoitetyöt, Vesieristys
Imatra, Lappeenranta, Ruokolahti, Rautjärvi, Puumala, Etelä-Karjala


Maalaustyöt sekä pinnoitukset ammattitaidolla Imatralla ja muualla Etelä-Karjalassa

Maalausliike V. Lääperi Oy:n erikoisalaa ovat maalaustyöt sekä sisällä että ulkona, suurissa tai pienissä kohteissa. Palvelemme niin kotitalouksia, yrityksiä kuin taloyhtiöitä Imatralla sekä lähialueilla. Kun kotisi tai yrityksesi tarvitsee hieman ulkoasun kohotusta, tilaa meiltä monipuoliset ja ammattimaiset maalaustyöt ja muut pintaremonttityöt!

Hyvin palveleva maalausliike
Haluamme olla asiakkaillemme vain parasta tarjoava maalausliike. Palvelumme kattavat koko maalausprojektin suunnittelusta viimeistelyyn. Yrityksemme kokeneet ammattilaiset kuuntelevat asiakkaiden toiveita tarkalla korvalla ja pysyvät alun perin laadituissa aikatauluissa! Maalaustöiden lisäksi saat meiltä monipuoliset tasoitetyöt ja rappaukset. Käytössämme on kattava valikoima eri työkaluja ja laitteita monenlaisiin maalaus-, tasoite-, julkisivu- ja kattourakoihin.

Monipuoliset remonttipalvelut
Tarjoamamme palvelut eivät rajoitu vain tapetointi- ja maalaustöihin, vaan kauttamme saat kattavat remonttipalvelut pintojen tasoitetöistä aina vesieristykseen. Yrityksessämme toimii sertifioituja vesieristäjiä, jotka takaavat onnistuneen ja laadukkaasti toteutetun kylpyhuone- tai saunaremontin.

Vesieristykset
Märkätiloja remontoidessa tai rakentaessa huolellinen vesieristys on tärkeää, jotta tilojen rakenteet pysyisivät kuivina päivittäisessä käytössä, eivätkä aiheuttaisi kosteusvaurioita ja sitä kautta sisäilmaongelmia. Maalausliike V. Lääperi Oy on ammattitaitoinen vesieristyksiä tarjoava yritys Imatralta. Teemme vesieristykset myös lähiseuduilla, kuten Lappeenrannassa, Joutsenossa, Ruokolahdella, Puumalassa ja Rautjärvellä. Tarvittaessa tulemme tekemään vesieristykset aina Mikkeliin ja Savonlinnaan saakka. Meillä vesieristys tehdään varmasti osaavasti ja ammattitaidolla – siitä takeena on henkilökuntamme VTT:n sertifikaatti vesieristyksiä varten.

Ota yhteyttä!

Elementtisaumaus, Etuoikaisu, Homevauriokorjaus, Homevaurion korjaus, Homevaurioremontti, Julkisivumaalaus, Julkisivun maalaus, Julkisivupinnoitus, Julkisivuremontti, Katon maalaus, Katon pesu, Katon puhdistus, Kattotyö, Keittiöremontti, Kipsilevynauhoitus, Koneellinen tasoitustyö, Korjausmaalaus, Korjaustyö, Kosteusvaurio, Kosteusvauriokorjaus, Kosteusvaurioremontti, Kylpyhuonekorjaus, Kylpyhuoneremontti, Laatoitustyö, Laminaattiasennus, Lattialaatoitus, Lattiapinnoitus, Lattiatyö, Lauderemontti, Maalari, Maalausalan työt, Maalausliike, Maalaustyö, Maalausyritys, Mattotyö, Palokatkoasennus, Parkettiasennus, Parvekemaalaus, Parvekeremontti, Peltikattotyö, Pintaremontti, Rappaus, Remonttityö, Roiskekatto, Saunaremontti, Seinien pinnoitus, Seinän maalaus, Sisäkaton maalaus, Sisämaalaus, Tapetointityö, Tasoitetyö, Tasoitetyöt, Ulkomaalaus, Uudismaalaus, Vedeneristys, Vedeneristystyö, Vesieristys, Vesieristystyö.

Maalausliike V. Lääperi Oy Joutsenonkatu 37,55120 Imatra

Yhteystiedot

Jyrki Holm
toimitusjohtaja
0400 790 542
Osmo Huikko
työnjohtaja
040 514 6540

Palvelemme paikallisesti