Ilmastointihuolto, Ilmastointimittaus

LVI-Kartoitus Westerholm Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

LVI-Kartoitus Westerholm on LVI-alan mittaus- ja säätötyöhön erikoistunut yritys, joka tarjoaa palveluitaan alan LVI-urakoitsijoille, suunnittelu­toimistoille, isännöitsijätoimistoille, huoltoyhtiöille ja rakennuttajille sekä rakennusliikkeille. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa palveluistamme!

Y-tunnus: 0800888-3
Ilmanvaihdon mittaus, Ilmanvaihdon säätö, Ilmanvaihdon huolto, Ilmastointihuolto, Ilmamäärämittaus, Ilmastointimittaus, IV-huolto, IV-mittaus, IV-säätö, LVI-kartoitus, LVI-mittaus
Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vihti, Hanko, Inkoo, Raasepori, Askola, Myrskylä, Porvoo, Pukkila, Lapinjärvi, Loviisa, Tampere, Hämeenkyrö, Kangasala, Kuhmoinen, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Pälkäne, Vesilahti, Ylöjärvi, Turku, Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko, Sauvo, Lahti, Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Orimattila, Padasjoki, Sysmä


  • LVI-Kartoitus Westerholm Oy #1

Oikein säädetty LVI-järjestelmä tuo kiinteistölle merkittävät energiasäästöt

Ilmastointilaitteiden oikeanlainen säätö parantaa LVI-laitteiden toimintaa. Tarjoamamme LVI-mittaus ja säätö antaa tarkan kuvan ilmastointijärjestelmän toiminnasta.

Kattavat LVI-palvelut, joihin kuuluuvat mm.

  • Ilma sekä vesivirtojen mittaus ja säätötyöt
  • Rakennusten painesuhteiden tutkimukset
  • Äänitasomittaukset
  • Ilmanvaihtojärjestelmien tiiveyskokeet

Ilmanvaihdon mittaus ja säätö
Ilmanvaihdon eli ilmanvaihtojärjestelmän mittaus ja säätö auttavat pitämään ilmanvaihdon optimaalisena; kun ilmanvaihto on säädetty oikein, kiinteistön sisäilma pysyy puhtaana ja turvallisena hengittää sekä toimii energiatehokkaasti.

Ilmanvaihdon huolto
Rakennusten ilmanvaihtolaitteet vaativat säännöllistä huoltoa pysyäkseen kunnossa. Esimerkiksi muutostyöt osassa rakennusta saattavat vaatia ilmanvaihdon huoltoa ja säätöä. Toimimme monenlaisissa kohteissa aina uudiskohteista muutos- ja saneerauskohteisiin sekä muissa säätöjä tai huoltoa tarvitsevissa kohteissa. Olemme huoltaneet ja säätäneet ilmanvaihtolaitteita vuosien varrella mm. toimisto- ja liiketiloissa, kauppakeskuksissa sekä erityistä huolellisuutta vaativissa kohteissa, kuten terveyskeskuksissa ja sairaaloissa.

Ilmanvaihdon äänitasomittaukset
Ääniteknisesti oikein suunniteltu ilmanvaihtojärjestelmä saattaa tulla ajatuksiin vasta siinä vaiheessa, kun melutaso nousee häiritsevälle tasolle. Ilmastointikoneen puhaltimen ääni voi olla myös häiritsevä, johtuen esimerkiksi laakeriviasta. Jotta häiritsevää ääntä pitävät kanavistot voidaan korjata tulee äänitaso ensin mitata ja paikantaa ongelmakohta.

Ilmastointimittaus
Ilmanvaihtojärjestelmät vaativat säännöllisesti puhdistusta, huoltoa ja säätöjen tarkistuksia. Esimerkiksi tilojen muutostyöt yhdessä osassa rakennusta voivat aiheuttaa tarpeen ilmastointimittauksille koko kiinteistöön. Myös huono sisäilma ja vetoisuuden tunne ovat tietenkin hyvä syy tilanteen kartoitukselle. Lisäksi laitteet ja koneet vaativat erilaisia määräaikais- ja vuosittaistarkastuksia pysyäkseen kuosissa.

Patteri­verkoston tasapaino­tus ja säätö
Patteriverkoston epätasapaino on Suomessa yleinen ongelma. Esimerkiksi taloyhtiöissä lämmityksen epätasapaino on tyypillinen ongelma, joka nostaa lämmityskustannuksia. Patteriverkoston tasapainotus ja säätö on helppo tapa ratkaista ongelma, parantaa viihtyisyyttä sekä säästää energiakustannuksissa.

Työskentelemme tottuneesti kaikenlaisissa kohteissa, hoitaen osuutemme 100-prosenttisella laadulla.

Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää!

Ilmamäärä, Ilmamäärämittaus, Ilmanvaihdon äänitason mittaus, Ilmanvaihdon huolto, Ilmanvaihdon mittaus, Ilmanvaihdon säätö, Ilmanvaihtojärjestelmä tiiviyskoe, Ilmastointihuolto, Ilmastointijärjestelmä säätö, Ilmastointilaite, Ilmastointilaite säätö, Ilmastointimittaus, IV-huolto, IV-laitteiden huolto, IV-mittaus, IV-säätö, Kanaviston tiiviyskoe, LVI-kartoitus, LVI-mittaus, LVI-säätö, Melutasomittaus, Patteriverkosto, Patteriverkoston säätö, Patteriverkoston tasapainotus, Perussäätö, Vesimäärämittaus, Vesivirtamittaus.

LVI-Kartoitus Westerholm Oy Höyläämötie 7,00380 Helsinki

Yhteystiedot

Sami Westerholm
040 040 2557
Tommi Westerholm
040 591 2234

Palvelemme paikallisesti