LVI-huolto, Putkiremontti, Ilmastointiasennus

LVI-Asennus Kangas Oy

Arvosana: 5/5 (yhteensä 1 arvostelu).

LVI-asennus Kangas Oy on LVI-alalla toimiva yritys Pojanluomalla. Yrityksemme tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset LVI-työt, kuten LVI-asennukset, -saneeraukset, -huollot ja -korjaukset. Meiltä saat myös LVI-suunnitelmat. Toimimme pääsääntöisesti Etelä-Pohjanmaan alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Y-tunnus: 2194863-4
LVI-asennus, LVI-huolto, Putkiremontti, Ilmastointiasennus
Pojanluoma, Seinäjoki, Ilmajoki, Lapua, Ylistaro, Jurva, Kurikka, Kauhajoki, Jalasjärvi


  • LVI-Asennus Kangas Oy #1

LVI-työt Etelä-Pohjanmaalla tekee LVI-asennus Kangas

Vuonna 2007 perustettu yrityksemme tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset LVI-työt, kuten LVI-asennukset, -saneeraukset, -huollot ja -korjaukset. Meiltä saat myös LVI-suunnitelmat.

Teemme omakotitalojen ja rivitalojen putkityöt sekä muut LVI-työt vahvalla ammattitaidolla. Kohteitamme ovat olleet myös navetat ja sikalat. Meiltä saat LVI-palvelut avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen asti.

LVI-työt uudiskohteisiin
LVI-työt eivät ole pelkkää putkien asentamista. Putkityöt sisältävät viemärilinjojen, lämpöjohtojen ja käyttövesiputkien asennuksien lisäksi mm. wc- ja pesuhuoneen sekä keittiön kalustustöitä.

LVI-asennukset ammattilaiselta
Hanat, altaat, suihkut ja wc-pöntöt asennetaan ammattitaidolla. Lämmitysmuodosta riippuen asennamme lattialämmitysputkia ja pattereita.

Putkiremontti Etelä-Pohjanmaalla
Lentääkö vesi, vuotaako putki vai eikö tule vettä ollenkaan? Silloin olet oikeassa osoitteessa. Me teemme töitä kahdessa polvessa kolmeen mieheen. Kun vesi vuotaa putkista, patteriventtiilistä tai liittimistä, kannattaa heti tarttua asiaan. Tippa päivässä väärään paikkaan tekee ajan kanssa vahinkoa.

Palvelemme myös:

  • LVI-asennukset, -saneeraukset, -huollot ja -korjaukset
  • Ilmastointiasennukset ja -korjaukset
  • LVI-suunnitelmat kauttamme alihankintana
  • Putkivuodon korjaukset
  • Putkien pinta-asennukset
  • Kalustustyöt

Meiltä saat LVI-palvelut luotettavasti ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä!

Ilmastointiasennukset, Ilmastointiasennus, Ilmastointikorjaukset, Kalustustyöt, LVI-asennukset, LVI-asennus, LVI-huollot, LVI-huolto, LVI-korjaukset, LVI-korjaus, LVI-palvelut, LVI-palvelut avaimet käteen, LVI-saneeraukset, LVI-saneeraus, LVI-suunnitelmat, LVI-työt, LVI-työt uudiskohteisiin, Putkien pinta-asennukset, Putkiremontti, Putkivuodon korjaukset.

LVI-Asennus Kangas Oy Sudenkyläntie 185,60760 Pojanluoma

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti