Metsätyöt, Puunajo, Metsäkoneurakointi, Harvennushakkuu

Luumäen Metsäkone

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Meiltä saat metsäpalvelut pitkällä kokemuksella ja varmalla otteella. Hoidamme niin pienet kuin isommatkin metsätyöt, kuten esimerkiksi harvennukset ja hakkuut, puiden kaadot ja puunajot. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 0775341-9
Metsätyöt, Metsäkoneurakointi, Metsäpalvelut, Harvennushakkuut, Hakkuut, Puunajo, Puiden kaadot
Luumäki, Lemi, Savitaipale, Kouvola, Lappeenranta, Taavetti


Metsätyöt ja metsäkoneurakointi Luumäen alueella

Luumäen Metsäkone Avoin yhtiö on nimensä mukaisesti Luumäen seudulla toimiva yritys, joka palvelee asiakkaitaan Taavetista käsin. Metsäkoneurakointi on muodostanut toimenkuvamme ytimen aina perustamisvuodesta, 1990, saakka.

Meiltä saat metsäpalvelut pitkällä kokemuksella ja varmalla otteella. Hoidamme niin pienet kuin isommatkin metsätyöt, kuten esimerkiksi harvennukset ja hakkuut, puiden kaadot ja puunajot.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Energiapuu harvennushakkuu, Ensiharvennus harvennushakkuu, Ensimmäinen harvennushakkuu, Hakkuut, Harvennukset, Harvennushakkuu, Harvennushakkuu hinta, Harvennushakkuu kertymä, Harvennushakkuu tiheys, Harvennushakkuut, Koivu harvennushakkuu, Metsä äestys, Metsäkone, Metsäkonepalvelu, Metsäkoneurakointi, Metsän harvennushakkuu, Metsän istutus, Metsän istutus hinta, Metsäpalvelut, Metsäpalveluyrittäjä, Metsäpalveluyritykset, Metsätyö, Metsätyöt, Metsäurakointi, Metsien hakkuu, Puiden kaadot, Puun ajoa, Puun vinssaus, Puunajo, Puunajo hinta, Puunajo mönkijällä, Puunajo traktorilla, Puunajo traktorilla hinta, Puunajoa, Puunajoa mönkijällä, Puunajoa metsästä, Puunajoa suomessa, Puunajoa traktorilla, Puunajokone, Puunajon hinta, Puunajot.

Luumäen Metsäkone Munteentie 648,54500 Taavetti

Yhteystiedot

Sami Nurmilaukas
0400 168 799
Tenho Nurmilaukas
040 580 6045

Palvelemme paikallisesti