Kanaalilouhinta, Kiilaus, Avolouhinta, Hydraulikiilaus

Louhinta Soininen Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Olemme kallionlouhintaan erikoistunut yritys. Teemme monenlaisia louhintatöitä, kuten avo- ja kanaalilouhinnat, vedenalainen louhinta sekä yksittäisten kivien rikotukset. Toiminta-alueemme on pääosin Etelä-Suomessa.

Louhinta, Avolouhinta, Kanaalilouhinta, Kiilaus, Hydraulikiilaus, Vedenalainen louhinta • Y-tunnus: 2831105-4
Porvoo, Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Sipoo, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Mäntsälä, Vihti, Karkkila, Pornainen, Siuntio, Askola, Myrskylä, Pukkila, Loviisa, Lapinjärvi, Inkoo, Raasepori, Hanko


  • Louhinta Soininen Oy #1

Louhintapalvelua toisessa sukupolvessa

Louhinta Soininen Oy on kallionlouhintaan erikoistunut yritys, joka jatkaa toimintaa jo toisessa polvessa. Teemme monenlaisia louhintatöitä, kuten avo- ja kanaalilouhinnat, vedenalainen louhinta sekä yksittäisten kivien rikotukset.

Vuosien aikana kokemusta räjäytystöistä on kertynyt mm. Nesteen jalostamon sekä Helsinki-Vantaan lentoaseman alueilta sekä lukuisilta louhintatyömailta pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudellamaalla. Yhtiöllämme on laajennettu Räjäytys- ja louhintavastuuvakuutus.

Avolouhinta ja kanaalilouhinta
​Lähellä rakennuksia suoritettavat louhinnat ovat erikoisalaamme. ​Tarvittaessa louhinta onnistuu ilman räjähdysaineita hydraulisesti kiilaamalla.

Vedenalainen louhinta
Kehittyneet toimintamallit sekä kokemus vaativasta työstä takaavat, että louhinta onnistuu myös lähellä varottavia kohteita kuten rakennuksia, laitureita yms.

Kivien rikotus
Mikään työ ei ole liian pieni tai kivi liian suuri. Teemme myös yksittäisten kivien rikotukset räjäyttämällä tai hydraulikiilauksella.

Suoritamme työt laadukkaasti ammattitaidolla ja aina sovitun aikataulun mukaisesti. Toiminta-alueemme on pääosin Etelä-Suomessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Avolouhinta, Hydraulikiilaus, Kanaalilouhinta, Kiilaus, Kivien rikotus, Louhinta, Vedenalainen louhinta.

Louhinta Soininen Oy Sakarilanpolku 3, 06400 Porvoo

Yhteystiedot

Palvelemme alueellisesti