Traktorihuolto, Maatalouskonehuolto, Autohuolto

Loimaan Koneko Ky

Arvosana: 5/5 (yhteensä 1 arvostelu).

Loimaan Koneko Ky on monipuolinen toimija jonka kautta maatalouskone- sekä autohuolto toimitetaan kokemuksella ja taidolla tehtynä. Palvelemme asiakkaitamme Loimaan alueella jossa olemme toimineet jo vuodesta 1988. Ota rohkeasti yhteyttä ja hanki kauttamme laadukas maatalouskone- tai autohuolto avuksesi!

Autohuolto, Konekorjaamo, Traktorikorjaamo, Traktorihuolto, Maatalouskonehuolto, Puimurihuolto • Y-tunnus: 0697868-3
Loimaa, Aura, Koski, Marttila, Oripää, Pöytyä, Humppila, Ypäjä, Huittinen, Punkalaidun, Somero


  • Loimaan Koneko Ky #1

Maatalouskone- ja Autohuolto Loimaalla - Valtuutettu New Holland Huolto

Huollamme maatalouskoneet erikoistuen traktoreihin sekä puimureihin. Tarvittaessa haemme omalla vaihtolava-autolla rikkinäiset traktorit suoraan pelloilta korjattavaksi työhalliimme. Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan. Alla voit tutustua tarkemmin palveluihimme.

Traktorihuolto
Meillä traktorihuolto toteutetaan ammattitaidolla ja kokemuksella. Tunnemme eri merkit, koneet sekä niiden toimintaperiaatteet vuosien kokemuksella. Meillä traktorisi on varmoissa käsissä.

Puimurihuolto
Huollata puimurisi ajoissa ja huolehdit että laite on toimintakunnossa juuri silloin kun sitä tarvitaan. Tilaa puimurihuolto ajoissa Loimaan Koneko Ky:ltä. Palvelemme sinua ammattimaisesti ja nopeasti.

Autohuolto
Castrol öljyn vaihdot, Ilmastointi huollot, Yleishuollot ja korjaukset

Rengasmyynti
Yrityksemme tuottaa myös rengasmyynnin palvelut. Meiltä saat kestävät ja turvalliset, huippulaadukkaat Nokia- ja GT radial -renkaat niin kesä- kuin talviajoon. Meiltä myös maatalouskoneen renkaat. Kysy lisätietoja rengasvalikoimastamme!

Öljymyynti
Valikoimistamme löydät myös huippulaadukkaat ja Suomeen oloihin soveltuvat Castrol-öljyt. Tervetuloa tutustumaan kattavaan valikoimaamme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Autohuolto, Autokorjaamo, Fiat traktorihuolto, Firestone renkaat, Ford traktorihuolto, GT Radial renkaat, Hydrauliikkaasennukset, Hydrauliikkaletkut, Hydrauliikkaosat, Katsastuspalvelut, Katsastusremontit, Katsastustarkistus, Konekorjaamo, Maatalouskoneen huolto, Maatalouskoneen renkaat, Maatalouskonehuolto, Maatalouskoneiden huolto, New Holland huolto, New Holland puimurihuolto, New Holland traktorihuolto , Nokian renkaat, Puimurihuolto, Raskaan kaluston renkaiden asennus, Raskaan kaluston renkaiden myynti, Rengasmyynti, Renkaiden asennus, Renkaiden myynti, Traktorihuolto, Traktorikorjaamo, Traktorin renkaiden asennus, Traktorin renkaiden myynti, Varaosat autoon, Varaosat traktoriin, Öljymyynti.

Loimaan Koneko Ky Turuntie 26, 32200 Loimaa

Yhteystiedot

Risto Markkula
0400 785 295
Janne Markkula
044 376 7643

Palvelemme alueellisesti