Lipputanko asennettuna

Lippu ja Nuppi

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Lippu ja Nuppi toimittaa kai­ken­kokoi­set lip­pu­tan­got pai­kal­leen asen­net­tu­na. Meiltä saat varmat ja nopeat lipputankojen ja lippusalkojen toi­mi­tuk­set koko Uu­del­le­maal­le sekä yrityksille myös muualle Suomeen. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 2952124-8
Lipputanko, Lippusalko, Lipputangot, Seinälipputanko, Lipputangon perustus, Lipputangon asennus, Lipputangon kuljetus, Lipputangon pystytys, Lipputanko asennettuna
Espoo, Helsinki, Vantaa, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vihti, Hanko, Inkoo, Raasepori, Askola, Myrskylä, Porvoo, Pukkila, Lapinjärvi, Loviisa, Uusimaa


  • Lipputangot asennettuna

Kaikenkokoiset lipputangot ja lippusalot paikalleen asennettuna

Lippu ja Nuppi toimittaa kai­ken­kokoi­set lip­pu­tan­got pai­kal­leen asen­net­tu­na. Meiltä saat varmat ja nopeat toi­mi­tuk­set koko Uu­del­le­maal­le sekä yrityksille myös muualle Suomeen.

Lipputangon asennus luo­tetta­vas­ti ammattitaidolla
Lipputangon perustus tehdään joko kallioon porauksella, perinteisellä betonivalulla tai kairaamalla savimaahan 1.7 metrin syvyyteen teräksinen kierrepaalu. Betonivalun kuivumisen jälkeisestä toisesta asennuskäynnistä veloitamme 120,- euroa. Teemme myös vanhojen tankojen irrotukset sekä poistot. Yritysten lipputangoille löytyy valmiina 300-800 kg painavia siirrettäviä betonijalustoja. Kaikki asennus- ja pystytystyöt on vastuuvakuutettu vakuutusyhtiö LähiTapiolassa. Maksuaika 10 päivää ja lipputangon asennuksista on myös mahdollisuus saada 40% ko­ti­ta­lous­vä­hen­nys­tä.

Lipputangon pystytys ja kuljetus
Me asen­namme lip­pu­tan­ko­ja jopa 16 metrin mit­tai­si­na. Myös seinälipputankoja. Lipputangon mitta valitaan pihan päärakennuksen mukaan. Perussääntönä on, että lippu tulisi näkyä päärakennuksen harjan yli. Kerrostaloissa suositeltava pituus on kolmannen parvekkeen tasolle. Tarvittaessa tulemme veloituksetta tutustumaan ennakkoon asennuspaikkaan ja varmistamaan kääntöpaikka lipputankojen 17 metriä pitkälle kul­je­tusyh­dis­tel­mäl­le.

Lipputangon varaosat
Valikoimassa on yli 10 eri pituista ja mallista lipputankoa sekä paljon tarvikkeita ja varaosia. Lip­pu­tan­ko­jen ma­te­ri­aa­li on lu­ji­te­muo­via, joiden kestävyys on todettu jo yli 40 vuoden ajalta ja valmistus on täysin ko­ti­mais­ta tuotantoa.

Ota yhteyttä, niin laitetaan liput liehumaan!

Lippusalko, Lipputangon asennus, Lipputangon asennus hinta, Lipputangon asennus kallioon, Lipputangon asentaminen, Lipputangon huolto, Lipputangon jalan asennus, Lipputangon jalka, Lipputangon jalustan asennus, Lipputangon kaataminen, Lipputangon knaapin asennus, Lipputangon korjaus, Lipputangon kuljetus, Lipputangon nupin asennus, Lipputangon nuppi, Lipputangon perustus, Lipputangon pystytys, Lipputangon valu, Lipputangon varaosat, Lipputangot, Lipputanko, Lipputanko asennettuna, Lipputanko hinta, Lipputanko seinään, Lipputanko seinäkiinnitys, Seinälipputangon asennus, Seinälipputangot, Seinälipputanko.

Lippu ja Nuppi Koivutie 10,04130 Sipoo

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti