Nostot, Nosturiauto, Nostopalvelu, Nostotyöt

Liikenteenharjoittaja Henri Stark

Arvosana: 5/5 (yhteensä 2 arvostelua).

Liikenteenharjoittaja Henri Stark on vuonna 1998 perustettu kuljetusalan yritys, jonka erikoisosaamista ovat nostotyöt ja muut kuljetukset. Palvelemme sekä yritys- että yksityisasiakkaita pääasiallisesti merilapin alueella mutta myös muuallakin. Työskentelemme luotettavalla ja nykyaikaisella kalustolla. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 1449460-3
Nostot, Koriauto, Vaihtolava, X-lift, Nosturiauto, Nostopalvelu, Nostokori, Nostotyöt, Nostokoriauto, Nosturipalvelu
Kemi, Keminmaa, Simo, Tervola, Tornio, Meri-Lappi


  • Liikenteenharjoittaja Henri Stark #1

Nostot ja kuljetukset Meri-Lapin alueella

Liikenteenharjoittaja Henri Stark on vuonna 1998 perustettu kuljetusalan yritys, jonka erikoisosaamista ovat nostotyöt ja muut kuljetukset. Käytössä on 50tm nosturi jibillä jolloin maksimi koukkukorkeus on 34m. Lisävarustena mm. henkilökori, jäänsulatus-/höyrytyslaitteisto joka kulkee autonperässä työkohteeseen omalla vesisäiliöllä varustettuna.

Palvelemme sekä yritys- että yksityisasiakkaita pääasiallisesti merilapin alueella mutta myös muuallakin. Työskentelemme luotettavalla ja nykyaikaisella kalustolla.

Muita palveluita
Nostotyöt. Lumenpudotukset nostokorista tai harjakoneella. Sahakoura ongelmapuiden kaatoon.

Perävaunu
5 akselinen monitoimi lavetti. Mm. ajosillat, konttilukot, vl lukot, karikat. ilmajouset ym. pituus 13.5m lastauskorkeus 105cm.

Nostotyöt
Puukoura, maakoura, hakekahmari, trukkihaarukat, kattoristikon nostin, x-lift nostolaite.

Kun tarvitset kuljetus- ja nostopalvelua, oli sitten tarpeesi pieni tai suuri, ota yhteyttä!

Asennuspalvelut, Henkilökori, Henri Stark, Höyrytys, Jäänsulatus, Kontit, Koriauto, Kuljetus, Kuljetusliike, Kuljetuspalvelu, Lumityöt, Nostokori, Nostokoriauto, Nostokorityöt, Nostopalvelu, Nostot, Nostotyöt, Nosturi, Nosturiauto, Nosturipalvelu, Puunkaadot, Sahakoura, Stark, Vaihtolava, Varastokontit, X-lift.

Liikenteenharjoittaja Henri Stark Toijärventie 45,94700 Kemi

Yhteystiedot

  • 040 590 6063

Palvelemme paikallisesti