Kiinteistöpalvelut ammattitaidolla

Lentilän kiinteistöhuolto oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Lentilän Kiinteistöhuolto Oy on luotettava ja ammattitaitoinen kiinteistöhuoltopalveluiden tarjoaja, joka palvelee asiakkaitaan Alavuden ja Kuortaneen alueilla. Yrityksemme palveluihin kuuluvat monipuoliset kiinteistöhuoltopalvelut, pikkuremontit sekä pienet rakennustyöt. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 3380054-9
Kiinteistöhuolto, Kiinteistöpalvelu, Kunnossapito, Lumityöt, Pihatyöt, Auraus, Lumenpudotus, Huoltomies, Huoltopalvelu, Kiinteistönhuolto
Kuortane, Alavus


  • Lentilän kiinteistöhuolto oy #1

Kiinteistöhuoltoa Kuortaneella ja Alavudella

Lentilän Kiinteistöhuolto Oy on luotettava ja ammattitaitoinen kiinteistöhuoltopalveluiden tarjoaja, joka palvelee asiakkaitaan Alavuden ja Kuortaneen alueilla. Yrityksemme palveluihin kuuluvat monipuoliset kiinteistöhuoltopalvelut, pikkuremontit sekä pienet rakennustyöt.

Asiakkaidemme kiinteistöjen ja tilojen hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää, ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua joka päivä. Panostamme huolelliseen ja ammattitaitoiseen työskentelyyn, jotta asiakkaamme voivat luottaa kiinteistönsä kunnossapidon ja remonttien laatuun.

Kiinteistöpalvelut ammattitaidolla
Palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa kiinteistöjen säännöllinen huolto ja kunnossapito, lumenpudotukset, nurmikonhoito, puiden ja pensaiden leikkaus, sekä talvikaudella liukkauden torjunta ja aurauspalvelut. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden pieniin remontteihin ja rakennustöihin.

Kiinteistöhuoltoa suurella sydämellä
Tavoitteenamme on olla alueensa ensisijainen kumppani kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluissa sekä pienissä rakennustöissä. Uskomme avoimeen viestintään, rehellisyyteen ja asiakaslähtöiseen toimintaan, ja olemme ylpeitä siitä, että voimme auttaa asiakkaitamme pitämään kiinteistönsä kunnossa ja viihtyisinä vuoden ympäri.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Auraus, Haravointi, Hiekoitus, Huoltomies, Huoltopalvelu, Huoltotyöt, Kiinteistöhuolto, Kiinteistönhuolto, Kiinteistöpalvelu, Kunnossapito, Liukkauden torjunta, Lumenauraus, Lumenpudotus, Lumityöt, Nurmikon hoito, Pensaiden leikkaus, Pihatyöt, Puiden leikkaus, Rakennustyöt, Remontit, Ulkoalueiden hoito.

Lentilän kiinteistöhuolto oy Kaatialantie 36,63230 Kuortane

Yhteystiedot

  • 045 333 1817

Palvelemme paikallisesti