Pinnoitustyöt, Metallintyöstö, Keltapassivointi

Ab Laxström Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Laxström Oy Ab on metallialan osaaja, joka valmistaa erilaiset metalli- ja teräsrakenteet tarpeiden mukaan tilauksesta tai alihankintana. Toimimme Kruunupyyssä ja laajasti myös koko Kokkolan seudulla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Y-tunnus: 0242869-2
Pinnoitus, MIG-hitsaus, MAG-hitsaus, Keltapassivointi, Verkonvetokone, Metallintyöstö, Pinnoitustyöt
Kruunupyy, Tampere, Pori, Vaasa, Pietarsaari, Kokkola, Seinäjoki, Kalajoki, Jyväskylä, Oulu


  • Ab Laxström Oy #1

Metallialan vankka ammattilainen

Toimipisteemme sijaitsee Kruunupyyssä, mutta toimimme laajasti koko Kokkolan seudulla. Palveluihimme kuuluvat sähkösinkitys ja erilaiset metallintyöstöön liittyvät työt.

Sähkösinkitys
Sähkösinkitys tarkoittaa teräksen elektrolyyttistä pinnoitusta. Sähkösinkitys antaa teräkselle korroosiosuojaa ja kauniin ulkonäön. Sähkösinkitys on edullinen pinnoitustapa ja se antaa hyvän ruosteeneston.

Metallintyöstö
Meillä on monipuolinen kokemus metallintyöstöstä ja metallin alihankintatöistä. Olemme alan moniosaaja, jolta onnistuu niin erilaiset konepajatyöt kuin ammattitaitoinen MIG-, MAG- ja TIG-hitsaus sekä metallin poraukset, sorvaukset ja jyrsintä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Haspelit, Hydrauliyksiköt, Jääkairat, Jääsahat, Keltapassivointi, Korroosiosuoja, MAG-hitsaus, Metallialan alihankinta, Metallintyöstö, MIG-hitsaus, Passivointi, Pinnoitus, Pinnoitustöitä, Pinnoitustyöt, Sähkösinkitys, Sähkösinkitystä, Sinipassivointi, TIG-hitsaus, Verkonnostokoneet, Verkonvetokone, Verkonvetokoneet.

Ab Laxström Oy Merjärventie 318,68500 Kruunupyy

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti