Traktorihuolto, Työkonehuolto, Maatalouskonehuolto

Laukkosken Konehuolto

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Laukkosken Konehuolto on Uudellamaalla, Pornaisten Laukkoskella, toimiva maatalouskoneiden huoltoyritys. Olemme Konekeskon ja Turun Konekeskuksen valtuuttama sopimushuoltopiste. Edustamme Massey Ferguson -traktoreita, Claas -traktoreita, -puimureita ja -työkoneita, sekä K-maatalouden ja Turun Konekeskuksen työkoneita. Ota yhteyttä!

Traktorihuolto, Massey Ferguson huolto, Työkonehuolto, Claas huolto, Maatalouskonehuolto, Puimurihuolto • Y-tunnus: 2610797-3
Porlammi, Pornainen, Lapinjärvi, Orimattila, Myrskylä, Loviisa, Pukkila, Askola, Porvoo, Mäntsälä, Sipoo, Järvenpää, Kerava, Vantaa, Helsinki, Espoo, Nurmijärvi, Riihimäki, Hausjärvi, Kärkölä, Elimäki


  • Laukkosken Konehuolto #1

Palveleva työkohehuolto ja sopimushuolto Pornaisten Laukkoskella

Olemme erikoistuneet asiakkaan luona tehtäviin huoltoihin ja korjauksiin. Yrityksemme on Konekeskon ja Turun Konekeskuksen valtuuttama sopimushuoltopiste. Edustamme Massey Ferguson -traktoreita, Claas -traktoreita, -puimureita ja -työkoneita, sekä K-maatalouden ja Turun Konekeskuksen työkoneita. Huollamme myös traktorien lisävarusteet, kuten Quicke ja MF etukuormaimet.

  • Claas merkkihuollot, nyt myös traktoreille!
  • Massey Ferguson merkkihuollot
  • McHale merkkihuollot
  • Pöttinger merkkihuollot
  • Työkoneja lisävarustehuollot
  • Alkuperäiset varaosat kaikkiin edustamiimme merkkeihin!
  • Revon lights led-työvalot

Meidän kauttamme saa myös alkuperäiset varaosat edustamiimme merkkeihin. Huolloissa käytämme pääasiassa Shell-voiteluaineita, ellei asiakas halua käyttää toista voiteluainemerkkiä. Kysy myös led-työvaloja koneihisi!

Toimivaa työkonehuoltoa
Oli kyse sitten kasvinsuojeluruiskusta tai tukkinosturista, Laukkosken Konehuolto auttaa Sinua! Meille voit soittaa, kun tarvitset apua ongelmatilanteissa työkoneidesi kanssa. Myös Ålön valmistamat Quicke ja MF etukuormaajat kuuluvat huoltomme piiriin.

Claas -sopimushuolto
Loppuvuodesta 2015 Konekesko alkoi tuoda Claas -traktoreita Suomeen ja Laukkosken Konehuolto toimii osana Claas-traktorien huoltoverkostoa. Meillä voi teettää takuuhuollot ja korjaukset joustavasti ja luotettavasti. Käytössämme on kaikki eväät, tarvitsitpa traktorillesi perushuoltoa, korjausta tai koneen ohjelmistojen päivityksiä. Toimitamme luonnollisesti myös varaosat ja voiteluaineet Claas-traktorillesi.

Osaava Massey Ferguson -sopimushuolto
Laukkosken Konehuolto on toiminut Konekeskon MF-sopimushuoltona vuodesta 2014. Suoritamme uusien koneiden takuuhuoltoja ja korjauksia, mutta myös vanhemmat traktorit ovat meille tuttuja! Meidän kauttamme saat alkuperäisvaraosat ja tarvitsemasi voiteluaineet Massey Ferguson -traktoriisi. Uudempien koneiden ohjelmoinnitkin luonnistuvat meiltä, sillä käytössämme on tähän käyttöön tarkoitettu testeritietokone.

Päivystävä puimurihuolto
Laukkosken Konehuolto pyrkii pitämään puimurisi liikkeessä koko puintikauden ajan. Puimurin huolto-ohjelman mukaiset huollot kannattaa suorittaa hyvissä ajoin jo kesällä, varmistaakseen Claas -puimurin moitteettoman toiminnan. Muista siis varata huoltosi ajoissa! Suoritamme luonnollisesti uusien koneiden takuuhuoltoja ja korjauksia, sekä pidämme huolta myös vanhemmista leikkuupuimureista.

Nurmityökoneiden huolto
Huollamme, korjaamme ja toimitamme varaosia K-maatalouden ja Turun Konekeskuksen edustamiin nurmityökoneisiin. Eniten huolenpitoa kaipaavien paalaimien ja silppureiden ylläpitohuollot kannattaa teettää ennen sesongin alkamista, varmistaakseen koneensa moitteettoman toiminnan sesongin aikana.

Kylvökoneiden huolto
Kuten muutkin koneet, kylvökoneet kannattaa huoltaa ja tarkastaa hyvissä ajoin ennen kevättöiden alkua. Tavallisten huoltotoimenpiteiden lisäksi, voidaan kylvökoneita myös peruskunnostaa koneen käyttöiän lisäämiseksi kustannustehokkaasti.

Maanmuokkauskoneiden huoltopalvelut
Laukkosken Konehuolto auttaa Sinua korjaus - ja huoltotoimenpiteissä myös maanmuokkauskoneissa. Toimitamme myös varaosat edustamiimme merkkeihin.

Olipa koneesi vanha tai uusi meiltä saat apua sen huollossa ja korjaamisessa!

Claas ajosilppurin huolto, Claas huolto, Claas puimurin huolto, Claas traktorin huolto, Etukuormaajan huolto, Konehuolto päivystys, Kylvölannoittimen huolto, Leikkuupuimurin huolto, Maanmuokkauskoneen huolto, Maatalouskoneen huolto, Maatalouskoneen korjaus, Maatalouskonehuolto, Massey Ferguson huolto, Nurmityökoneen huolto, Puimurihuolto, Päivystävä konehuolto, Quicke huolto, Traktorihuolto, Tukkinosturin huolto, Työkonehuolto.

Laukkosken Konehuolto Aholantie 29, 07820 Porlammi

Yhteystiedot

Antti Mäkelä
044 975 0011

Avoinna

  • Ma-La

Palvelemme paikallisesti