Rakennusliike, Kylpyhuoneremontti, Huoneistoremontti

Lappeenrannan Laaturakennus Oy

Arvosana: 5/5 (yhteensä 3 arvostelua).

Lappeenrannasta käsin palveleva Lappeenrannan Laaturakennus Oy rakentaa ja remontoi omakotitalot ammattitaidolla Etelä-Karjalan alueella. Ota meihin yhteyttä ja kysy tarjousta!

Y-tunnus: 2323544-3
Rakennusliike, Rakennusfirma, Autotallin rakentaminen, Kylpyhuoneremontti, Huoneistoremontti, Omakotitalon remontointi, Kodin remontit, Asunnon remontointi
Lappeenranta, Imatra, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Taipalsaari


Rakennusliike Lappeenrannassa rakentaa ja remontoi

Lappeenrannan Laaturakennus Oy on Lappeenrannassa sijaitseva rakennusliike, joka on keskittynyt omakotitalojen rakentamiseen ja remontointiin.

Tarjoamme ammattitaitoista rakentamista ja remontointia Lappeenrannassa ja muualla Etelä-Karjalassa useiden vuosien kokemuksella, luotettavasti ja laadusta tinkimättä. Palvelemme pääasiassa yksityisiä asiakkaita kaikissa rakentamisen tarpeissa. Meiltä saat osaavat tekijät niin pieniin kuin isompiinkin projekteihin. Meiltä saat rakennustyöt myös kätevällä avaimet käteen -periaatteella.

Ammattilainen kaikkiin kodin remontteihin
Olemme pitkään toiminut rakennusliike ja toteutamme kokonaisvaltaisten talonrakennustöiden lisäksi myös erilaiset kodin remontit, kuten keittiöremontti, kylpyhuone- ja saunaremontti sekä erilaiset huoneistoremontit omakotitaloissa sekä rivi- ja kerrostaloasunnoissa. Tarjoamme rakennus- ja remonttihankkeesi tueksi kotimaiset ammattilaiset, joiden osaamiseen ja työnjälkeen voit luottaa.

Laatutyötä ja aina asiakas edellä
Lappeenrannan Laaturakennuksen toiminta pohjaa asiakaslähtöisyyteen ja pidämme kiinni asiakkaan kanssa sovituista asioista, kuten aikatauluista ja budjetista. Ei siis ikäviä yllätyksiä, vaan laadukasta ja kestävää työnjälkeä omien tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta toteutettuna.

Ota yhteyttä ja tilaa maksuton kartoituskäynti!
Tulemme mielellämme maksuttomalle kartoituskäynnille kotiisi, minkä jälkeen annamme tarkan tarjouksen. Rakennusliike Lappeenrannan Laaturakennus Oy palvelee kaikissa kodin remonttitarpeissa koko Etelä-Karjalan alueella.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Asunnon remontointi, Autotallin rakentaminen, Avaimet käteen rakentaminen, Huoneistoremontti, Huopakaton remontti, Ikkunaremontti, Kalusteasennus, Kattoremontti, Kesämökki, Kodin remontit, Konesaumapeltikaton remontti, Kylpyhuoneremontti, Laatoitustyöt, Lattia-asennus, Lisälämmöneristys, Maalaustyöt, Muuraustyöt, Muutosremontti, Märkätilaremontti, Mökki, Omakotitalon laajennus, Omakotitalon rakentaja, Omakotitalon rakentaminen, Omakotitalon remontointi, Oviremontti, Piharakennuksen rakentaminen, Pitkästä rakennuttaminen, Profiilipeltikaton remontti, Rakennusfirma, Rakennusliike, Rakennustyöt, Rappaustyöt, Remonttifirma, Saunaremontti, Talon rakentaja, Tapetointityöt, Tasakatosta harjakatoksi, Terassi kesämökille, Terassi mökille, Terassi pihaan, Terassi vapaa-ajan asuntoon, Tiilikaton remontti, Ulkoverhous, Uudisrakentaminen, Vanhan talon remontointi, Vapaa-ajan asunto, Vesivahinkokorjaus.

Lappeenrannan Laaturakennus Oy Vahvialankatu 13,53550 Lappeenranta

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti