Purkutyöt, Asbestityöt, Timanttityöt, Timanttiporaus

Lapin Timanttisahaus Oy

Arvosana: 5/5 (yhteensä 2 arvostelua).

Lapin Timanttisahaus Oy on rakennusalan erikoistöihin keskittynyt yritys, joka toimii Rovaniemellä ja Lapin alueella. Palvelemme rautaisella ammattitaidolla yrityksiä, rakennusliikkeitä ja kuntia. Ota yhteyttä!

Purkutyöt, Asbestityöt, Timanttityöt, Timanttiporaus, Timanttisahaus • Y-tunnus: 2405906-6
Rovaniemi, Enontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio, Utsjoki, Ylitornio


Timanttityöt laadukkaasti Rovaniemellä ja Lapin alueella

Lapin Timanttisahaus Oy on rakennusalan erikoistöihin keskittynyt yritys, joka toimii Rovaniemellä ja Lapin alueella. Palvelemme rautaisella ammattitaidolla yrityksiä, rakennusliikkeitä ja kuntia.

Yli 30 vuotta toimineen yrityksemme kouluttautuneella henkilöstöllä on vankka kokemus ja erityisosaaminen rakennusalan erikoistöistä. Työmme laatu perustuu ammattitaitoisen henkilöstömme lisäksi laajaan ja nykyaikaiseen kalustoon. Lisäksi aputoiminimemme Lapin Vuokrakone palvelee kaikissa vuokrakoneisiin ja rakentamiseen liittyvissä asioissa.

Timanttiporaus ja -sahaus
Toteutamme erilaisia timanttiporaus- ja -sahaustöitä Rovaniemellä ja Lapin alueella. Kokeneet tekijämme ottavat huomioon rakenteiden kestävyyden, pölyn hallinnan sekä sähkö-, vesi- ja viemärilinjojen sijainnin. Käytämme työssämme nykyaikaisia laitteita ja tekniikoita.

Asbestityöt ammattitaidolla
Toteutamme koko asbestiurakan rautaisella ammattitaidolla purkamisesta jätteen käsittelyyn asti. Hoidamme viranomaisluvat ja käsittelemme asbestijätteen lain mukaisesti. Yrityksessämme työskentelee yli 10 asbestikoulutuksen saanutta ammattilaista.

Piikkaus- ja purkutyöt monipuolisesti
Puramme mm. lattioita, kattoja, seiniä, rakenteita ja rakennuksia. Piikkaus- ja purkutyöpalvelumme sisältää työn suunnittelun, varsinaisen purkutyön sekä jätteiden käsittelyn. Korjaamme ja kierrätämme jätteemme piikkaus- ja purkutyön jäljiltä, joten jälkeemme jää siisti työmaa.

Kurottajapalvelu
Nykyaikainen kurottajapalvelu ratkaisee vaikeiden rakennuskohteiden ongelmat. Kurottajamme ulottuu kohteisiin, joihin esimerkiksi henkilönostimia on vaikea viedä. Kurottajan ulottuvuus, ketteryys ja nostokyky ratkaisevat monet rakennustyömaan ongelmat. Dieci Pegasus Roto -kurottajamme maksiminostokorkeus on 25 metriä, suurin ulottuvuus 18 metriä ja suurin nostoteho jopa 4000 kg. Lisäksi kurottaja pyörii alustansa päällä 360 astetta.

Lapin Timanttisahaus Oy tunnetaan nopeista toimituksistaan ja laadukkaasta työnjäljestään. Me autamme ja palvelemme – niin pienissä kuin suurissa asioissa.

Ota yhteyttä rakentamisen erikoisosaamisen ammattilaiseen!

Asbestipurkutyöt, Asbestityöt, Asfaltin leikkaus, Kerrostalon purku, Kiinteistön purku, Kosteusmittaus, Kurottajapalvelu, Lämpökamerakuvaus, Perustustyöt, Piikkaustyöt, Purkutyöt, Timanttiporaus, Timanttisahaus, Timanttityöt.

Lapin Timanttisahaus Oy Lampelankatu 33, 96320 Rovaniemi

Yhteystiedot

Risto Ryynänen
toimitusjohtaja
040 556 4815

Palvelemme alueellisesti