Öljypoltinhuolto, Öljypoltinasennus

Öljypoltinhuolto Ilkka Lahtinen

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Öljypoltinhuolto Ilkka Lahtinen myy, asentaa ja huoltaa Oilon-öljypolttimet. Toimin Rovaniemeltä käsin koko Lapin alueella. Soita ja kysy lisää! Päivystys myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Öljypoltinhuolto, Öljypoltinasennus, Öljypoltin myynti, Öljysäiliön huolto • Y-tunnus: 2462162-9
Rovaniemi, Ranua, Tervola, Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Pello, Kolari, Kemijärvi, Posio, Kittilä, Sodankylä, Muonio, Pelkosenniemi, Salla, Savukoski, Enontekiö, Inari, Utsjoki


Öljypoltin asennuksen kera Rovaniemen seudulla

Harkitsetko öljylämmitykseen siirtymistä? Etsitkö kohtuuhintaista öljypoltinta? Vai kaipaako vanha poltin huoltoa?

Öljypoltinhuolto Ilkka Lahtinen palvelee Rovaniemellä ja koko Lapin alueella. Myyn, asennan ja huollan laadukkaat Oilon-öljypolttimet. Asiakaskuntaan kuuluvat niin kotitaloudet, yritykset kuin julkinen sektori.

Öljypolttimen huolto
Öljypoltin on hyvä huoltaa kerran vuodessa. Öljypolttimen huoltoon kuuluu kattilan nuohous ja suuttimen vaihto. Öljysuodatin pitää vaihtaa joka toinen vuosi. Tarvittaessa mitataan hyötysuhde ja säädetään. Öljypolttimen huoltotyöt ovat luvanvaraisia – huolloissa ja asennuksissa kannattaakin ottaa avuksi huoltoliike, jolla on luvat kunnossa.

Öljypoltin omakotitaloon
Oilonin valikoimasta löytyy hyviä polttimia omakotitalojen lämmitystarpeisiin. Esimerkiksi Junior Pro -öljypoltin on hyvin käyttövarma, taloudellinen sekä helppokäyttöinen. Tuote on kotimainen, tunnetuista korkeatasoisista komponenteista valmistettu. Poltin on suunniteltu, valmistettu ja testattu kestämään Suomen sääolosuhteita.

Poltin isompiin kiinteistöihin ja teollisuudelle
Oilon-öljypolttimet vastaavat myös kiinteistöjen, teollisuuden ja sen prosessien sekä voimalaitosten tarpeisiin. Polttimet on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja helppohuoltoisiksi. Tehoalueet ovat 12-29 500 kW.

Kun suunnittelet öljypolttimen hankkimista tai tarvitset huoltoa polttimellesi, ota yhteyttä!

Junior Pro öljypoltin, Kaasupoltin, Kaasupoltin asennus, Kaasupoltin huolto, Oilon öljypolttimet, Öljylämmitys, Öljylämmityslaite asennus, Öljylämmityslaite huolto, Öljypoltin, Öljypoltin myynti, Öljypoltinasennus, Öljypoltinhuolto, Öljypolttimen myynti, Öljysäiliön huolto.

Öljypoltinhuolto Ilkka Lahtinen Oksatie 1, 96910 Rovaniemi

Yhteystiedot

Öljypoltin huoltopäivystys 24/7
050 493 3113

Palvelemme alueellisesti