Talotekniikka, Kaukolämpö, Kiinteistöautomaatio, Lämmönjakokeskus

Lapin automaatiopalvelu Oy

Arvosana: 5/5 (yhteensä 1 arvostelu).

Lapin Automaatiopalvelu Oy palvelee taloteknisissä asioissa Rovaniemellä! Kattavaan palveluvalikoimamme kuuluvat kiinteistöjen automaation ja sähkön urakointi-, saneeraus- ja huoltotyöt. Ota yhteyttä!

Talotekniikka, Kaukolämpö, Kiinteistöautomaatio, Lämmönjakokeskus • Y-tunnus: 2564210-6
Enontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio, Utsjoki, Ylitornio


Asiantuntevaa automaatiopalvelua ja asennustöitä Rovaniemen seudulla

Tarjoamme ammattitaidolla suunnitellut ja asennetut automaatiojärjestelmät koteihin ja yrityksiin. Lapin automaatiopalvelu Oy:n toimipiste sijaitsee Rovaniemellä, mutta palvelemme koko Lapin alueella.

Automaatiopalveluihimme kuuluvat:

  • Kiinteistöjen automaatiourakointi
  • Kiinteistöjen automaatiosaneeraukset
  • Kiinteistöjen LVISA-laitteiden vikakorjaukset ja ylläpitohuollot
  • Kiinteistöautomaation suunnittelu
  • Säätölaitteiden huollot ja varaosat

Kauttamme on saatavana Fidelixin, Athmostechin, Oumanin ja Schneider Electricin, sekä muiden toimittajien tuotteet. Kenttälaitteissa käytämme hyväksi havaittuja tuotteita eri toimittajilta mm. Belimo, Produal, Ouman, Schneider Electric ja HK Instruments. Myös muut merkit löytyvät.

Kiinteistöautomaatio ja kiinteistöjen energiatehokas käyttö

Lapin Automaatiopalvelu Oy tarjoaa kokonaisvaltaista automaatio- ja sähköalan palvelua, joka kattaa myös konsultaatiopalvelut kiinteistön energiatehokkaaseen käyttöön. Toimimme laajasti Rovaniemen seudulla.

Meillä on laaja tuntemus lämpö-, vesi-, ilmastointi-, sähkö- ja automaatiolaitteista ja säätöjärjestelmistä. Hoidamme vankalla ammattitaidolla myös automaatio- ja sähkölaitteiden vikakorjaukset ja ylläpitotyöt.

Myymme ja asennamme laadukkaat lämmönjakokeskusten automaatiojärjestelmät sekä hoidamme sähköasennukset luotettavasti ja ammattitaidolla.

Ota yhteyttä!

Automaatiosaneeraus, Automaatiourakointi, Kaukolämpö, Kiinteistöautomaatio, Kiinteistöautomaation suunnittelu, Kiinteistöautomaatiopalvelu, LVISA-alan konsultaatiopalvelut, LVISA-laitteiden vikakorjaukset, LVISA-laitteiden ylläpitohuollot, Lämmityslaitteet, Lämmönjakokeskus, Säätölaitteiden huolto, Säätölaitteiden varaosat, Taloautomaatio, Talotekniikka, Talotekniikkapalvelu, Belimo, Fidelix, HK Instruments, Ouman, Produal, Schneider Electric.

Lapin automaatiopalvelu Oy Länsirinteentie 27, 96500 Rovaniemi

Yhteystiedot

Antti Tähtisaari
040 562 7816
Enable JavaScript to view protected content.
Samuli Lohilahti
040 560 1328
Enable JavaScript to view protected content.

Palvelemme alueellisesti