Haalaus, Teollisuusmuutto, Nostosuunnitelma

Länsinostot Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Länsinostot palvelee asiakkaitaan niin ketteryyttä vaativissa ahtaissa tiloissa kuin isojen elementtien nostovoimaa vaativissa siirroissa. Ammattitaitomme on käytettävissä myös erilaisten nostotyösuunnitelmien laatimisessa, haalaustöissä, kuljetuksissa sekä erikoiskuljetuksissa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Y-tunnus: 0572028-5
Haalaus, Teollisuusmuutto, Nostosuunnitelma, Nostotyösuunnitelma
Söörmarkku, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Rauma, Siikainen, Säkylä, Ulvila


Nostopalvelut, haalaus ja teollisuusmuutot 40 vuoden kokemuksella

Länsinostot palvelee asiakkaitaan niin ketteryyttä vaativissa ahtaissa tiloissa kuin isojen elementtien nostovoimaa vaativissa siirroissa.

Nostosuunnitelmat ja nostopalvelut
Nykyaikainen kalusto sekä kokenut henkilökuntamme takaavat turvalliset ja ammattitaidolla tehdyt nostotyöt myös haastavissa olosuhteissa. Tarjoamme asiakkaillemme aina kokonaisvaltaisen palvelun aloittamalla työmaakäynnistä ja suunnittelusta. Käytössämme on sekä ajoneuvonostureita, että kuormausnostureita. Meiltä saat myös ISO-sertifikaatin mukaiset nostotyönvalvojat ja taakankiinnittäjät.

Kuormausnosturi- ja kuljetuspalvelut
Suoritamme kokonaispalveluna teollisuusmuutot, nostot, kuljetukset sekä haalaustyöt vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Haalaustyöt kattavat materiaalien noudot välivarastosta tai kuljetusvälineestä ja niiden toimittamisen perille työpisteeseen. Käytössämme on 100-215 tn/m kuormausnostureita, joissa lisävarusteena erilaiset perävaunuvaihtoehdot, vinssit sekä henkilönostokorit.

Haalaus
Tyypillinen haalaustyö sisältää esimerkiksi työstökoneen nostamisen kuljetuslavetilta ja sen siirtämisen lopulliselle asennuspaikalleen, kaikkine eri työvaiheineen. Meiltä saat kaikki haalaustyöt 40 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.

Teollisuusmuutot
Kun yrityksesi tarvitsee ammattiapua siirtämään laitteita, tuotantolinjoja ja muita teollisuusprosesseihin liittyviä elementtejä, tarjoamme apua yli 40 vuoden kokemuksella. Osaa henkilökuntamme purkavaa ja pakkaa teollisuuslaitteet huolellisesti, jotta ne voidaan siirtää turvallisesti uuteen sijaintiin. Teollisuusmuutot ovat monimutkaisia prosesseja, ja projektinhallinta on tärkeää varmistaaksemme, että kaikki vaiheet sujuvat suunnitellusti.

Konevuokraus
Kauttamme voit tilata mm. henkilönostimet ja kurottajat.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa palveluistamme!

Autonosturi, Erikoiskuljetukset, Erikoiskuljetus, Haalaaminen, Haalaus, Haalausmies, Haalaustyö, Haalaustyöt, Korkeanpaikantyöt, Kuormausnosturi, Mobiilinosturi, Mobiilitorninosturi, Moottorin haalaus, Muuntajan haalaus, Nostimet, Nostin, Nostopalvelu, Nostosuunnitelma, Nostotyösuunnitelma, Nosturi, Raskasnosturiristikko, Teollisuusmuutot, Teollisuusmuutto, Torninosturi.

Länsinostot Oy Teppaantie 2,29570 Söörmarkku

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti