Nuohooja, Nuohous, Ilmanvaihdon puhdistus

Lahden Nuohoustyö ja IV-puhdistus Oy

Arvosana: 3.7/5 (yhteensä 21 arvostelua).

Lahden Nuohoustyö ja IV-puhdistus on Lahden alueen piirinuohooja. Ammattitaito ja osaaminen sekä asiakaslähtöisyys ovat toimintamme kulmakiviä. Nuohoustöiden lisäksi teemme ilmanvaihdon puhdistustyöt sekä ilmanvaihdon säädöt yksityisille ja yrityksille. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 1082057-1
Nuohooja, Nuohous, Ilmanvaihdon puhdistus, Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus, Ilmanvaihtojärjestelmän säätö
Lahti, Hollola, Asikkala, Heinola, Kärkölä, Orimattila


Lahden Nuohoustyö ja IV-puhdistus Oy

Lahden Nuohoustyö ja IV-puhdistus on Lahden alueen piirinuohooja. Olemme toimineet alalla 1990-luvun puolivälistä palvellen asiakkaitamme jo yli 20 vuoden ajan. Ammattitaito ja osaaminen sekä asiakaslähtöisyys ovat toimintamme kulmakiviä. Nuohoustöiden lisäksi teemme ilmanvaihdon puhdistustyöt yksityisille ja yrityksille.

Ilmanvaihdon puhdistus
Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus on tärkeä hoitaa säännöllisin väliajoin hyvän sisäilman takaamiseksi. Kotitalouksien ilmanvaihdon puhdistusväliksi riittää 7-10 vuotta, julkisten tilojen ilmanvaihto tulee puhdistaa useammin, noin viiden vuoden välein.

Säännöllisesti huollettu ja puhdistettu ilmanvaihto takaa puhtaan hengitysilman ja ilmanvaihto pysyy energiatehokkaana sekä muun muassa paloturvallisena. Hoidamme Päijät-Hämeen alueella ilmastointijärjestelmien puhdistukset, desinfioinnit, mittaukset ja säädöt.

Nuohous
Nuohous on tehtävä kerran vuodessa käytössä oleville tulisijoille, vapaa-ajan asuntojen nuohousväliksi riittää kolme vuotta.

Toimimme Lahden alueella piirinuohoojana. Teemme mm. alueen tulisijojen ja savuhormien nuohoukset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hormin nuohous, Ilmanvaihdon desinfiointi, Ilmanvaihdon mittaus, Ilmanvaihdon puhdistus, Ilmanvaihdon puhdistustyöt, Ilmanvaihdon säätö, Ilmanvaihtojärjestelmän desinfiointi, Ilmanvaihtojärjestelmän mittaus, Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus, Ilmanvaihtojärjestelmän säätö, Nuohooja, Nuohous, Nuohoustyö, Piirinuohooja, Savuhormin nuohous, Tulisijan nuohous.

Lahden Nuohoustyö ja IV-puhdistus Oy Vanhanradankatu 8 B,15520 Lahti

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti