Rakennusinsinööri, Rakennesuunnittelija, Elementtisuunnittelu

Kymen Rakennesuunnittelu Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Teemme rakennesuunnittelua valtakunnallisille rakennusyrityksille, kunnille, kaupungeille ja yleishyödyllisille rakennuttajille yli 30 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Toimialuettamme on Etelä- ja Itä-Suomi. Ota yhteyttä!

Rakennusinsinööri, Rakennesuunnittelija, Rakennesuunnittelu, Elementtisuunnittelu, Betonielementtisuunnittelu • Y-tunnus: 0206760-4
Kouvola, Lahti, Helsinki, Espoo, Vantaa, Iitti, Pyhtää, Virolahti, Hamina, Kotka, Miehikkälä, Imatra, Rautjärvi, Parikkala, Ruokolahti, Lappeenranta, Taipalsaari, Luumäki, Savitaipale, Lemi, Kuusankoski, Etelä-Suomi, Itä-Suomi


  • Kymen Rakennesuunnittelu Oy #1

Rakennesuunnittelua yli 30 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla

Kymen Rakennesuunnittelu Oy on vuonna 1970 Kuusankoskelle perustettu rakennesuunnittelutoimisto. Tällä hetkellä yritys työllistää 10 henkilöä - rakennusinsinöörejä sekä rakennesuunnittelijoita. Toimeksiantojemme määrä vuosittain on noin 40 kpl.

Yhtiömme toimialaan kuuluu uudisrakennusten osalta asuin-, julkisten-, toimisto-, palvelu-, teollisuus- ja varastorakennusten rakenne- ja elementtisuunnittelu. Lisäksi suoritamme korjaus- ja erikoisrakenteiden rakennesuunnittelua. Suunnittelu toteutetaan AutoCad tai Tekla ohjelmistoilla.

Toimialueenamme ovat pääasiassa Etelä- ja Itä-Suomen läänit.

Pääasiallisina asiakkainamme paikallisten rakennusliikkeiden lisäksi ovat valtakunnalliset rakennusliikkeet (YIT, Skanska, NCC, Hartela, Lemminkäinen yms.), kaupungit, kunnat ja yhteishyödylliset rakennuttajaorganisaatiot.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Betonielementtisuunnittelu, Elementtisuunnittelu, Erikoisrakenteiden suunnittelu, Korjausrakenteiden suunnittelu, Rakennesuunnittelija, Rakennesuunnittelu, Rakennesuunnittelutoimisto, Rakennusinsinööri, Rakennusinsinööritoimisto.

Kymen Rakennesuunnittelu Oy Pallokentäntie 4, 45700 Kuusankoski

Yhteystiedot

Matkapuhelin
046 878 3725
Heikki Rikkonen
toimitusjohtaja
0400 154 544

Palvelemme paikallisesti