Lämpöpumput, Vesi-ilmalämpöpumppu, Kylmälaitehuolto, LVI-asennus

Kylmätekniikka Ulver Oy

Arvosana: 3.6/5 (yhteensä 8 arvostelua).

Kylmätekniikka Ulver Oy hoitaa kylmälaitehuollot ja -asennukset ammattitaidolla. 24 h huoltopäivystys palvelee sopimusasiakkaita ympäri vuorokauden. Meillä on yli 25 vuoden kokemus erilaisista kylmäteknisistä töistä. Toimimme Nakkilassa, Porin seudulla ja koko Länsi-Suomessa. Ota yhteyttä kylmäalan asian­tuntijaan!

Y-tunnus: 0143829-0
Ilmalämpöpumput, Ilma-vesilämpöpumput, Vesi-ilmalämpöpumppu, Lämpöpumput, Talotekniikka, Jäähdytyslaitteet, Kylmälaitehuolto, LVI-asennus, LVI-huolto
Pori, Ulvila, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Huittinen, Pomarkku, Kankaanpää, Merikarvia, Siikainen, Jämijärvi, Rauma, Eurajoki, Eura, Säkylä


  • Kylmätekniikka Ulver Oy #1

Kylmälaite­huollot ja -asennukset sekä kylmä­laitteiden suunnittelu ja myynti Länsi-Suomen alueella

Kylmätekniikka Ulver Oy on vuonna 1991 perustettu kylmähuoltoliike Nakkilassa. Tarjoamme kattavat kylmätekniikan palvelut yli 25 vuoden kokemuksella. Yrityksemme on listattu Tukesin kylmäalan pätevyysrekisteriin, joten voit luottaa asiantuntemukseemme.

Palvelemme kaupan ja teollisuusalan toimijoita sekä yksityisiä asiakkaita joustavasti ja monipuolisesti. Toimimme pääasiassa Porin seudulla ja muualla Länsi-Suomessa.

Täyden palvelun kylmä­palvelu
Meiltä saat kaikki kylmäpalvelut vaivattomasti yhdestä paikasta. Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää kylmätekniikan suunnittelun, myynnin, asennukset ja huollot. Sopimusasiakkaille tarjoamme ympärivuorokautisen 24 h huoltopäivystyksen, joten apua on saatavissa nopeasti kellonajasta riippumatta. Lue lisää palveluistamme!

Laadukasta LVI-tekniikkaa
Palveluihimme kuuluvat myös LVI-tekniikan myynti, asennus ja huolto. Tarjoamme toimivat ratkaisut sekä uudisrakennusten asennuksiin että saneerauskohteiden muutos- ja korjaustarpeisiin. Laadukkaat tuotteet ja ammattitaitoinen asennus takaavat laitteiden moitteettoman ja taloudellisen toiminnan. Teemme ammattitaidolla myös kylmä- ja LVI-tekniikkaan liittyvät sähköasennustyöt.

Lämpö­pumput ja jäähdytys­laitteet
Myymme ja asennamme ilmalämpöpumput ja jäähdytyslaitteet teollisuuden ja kotitalouksien tarpeisiin. Edustamme alan johtavia ilmalämpöpumppumerkkejä, kuten Toshiba, Samsung ja Mitsubishi Electric.

Kiinteistöjen talo­tekniikan huoltotyöt
Teemme erilaiset talotekniikan huolto- ja korjaustyöt asiantuntevasti kaikissa kiinteistöissä. Huolehdimme kiinteistön toimivuudesta ja turvallisuudesta pitämällä tekniset järjestelmät kunnossa. Ratkaisemme erilaiset talotekniset ongelmat vuosien kokemuksella.

Asiantuntevan ja monipuolisen palvelun lisäksi tarjoamme palveluillemme ja tuotteillemme korkean toimitusvarmuuden.

Ota yhteyttä, niin laitetaan kylmätekniikka kerralla kuntoon!

Gree lämpöpumput, Ilma vesi lämpöpumput, Ilma-vesi lämpöpumppu, Ilma-vesilämpöpumput, Ilmalämpöpumput, Ilmasta veteen lämpöpumput, Jäähdytyslaitteet, Kiinteistöjen talotekniikka, Kylmälaiteasennus, Kylmälaiteasentaja, Kylmälaitehuolto, Kylmälaitehuolto päivystys 24h, Kylmälaitteiden myynti, Kylmätekniikan suunnittelu, Kylmätekniikka, Lämpöpumppuasennus, Lämpöpumppuhuolto, Lämpöpumpun asennus, Lämpöpumput, LVI-asennus, LVI-asentaja, LVI-huolto, LVI-myynti, Mitsubishi lämpöpumput, Mitsubishi vesi-ilmalämpöpumppu, Mitsubishi vesi-ilmalämpöpumppu hinta, Panasonic vesi-ilmalämpöpumppu, Talotekniikan huolto, Talotekniikka, Vesi-ilmalämpöpumppu, Vesi-ilmalämpöpumppu hinta, Vesi-ilmalämpöpumppu hinta asennettuna.

Kylmätekniikka Ulver Oy Kukonharjanmäentie 15,29250 Nakkila

Yhteystiedot

Huoltopäivystys 24h
040 528 0417
Jari Saustamo
040 528 0417
Lasse Saustamo
040 087 9201

Palvelemme paikallisesti