Homekoira, Homekoiratutkimus

Kurkelan Homehaukku

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Teemme homekoiratutkimusta ja homekoirakartoituksia kaikenlaisiin kiinteistöihin tarkasti ja luotettavasti. Työskentelemme Liedosta käsin, päätoimialueenamme on Turku ja sen ympäryskunnat, mutta tarvittaessa teemme homekoiratarkastuksia ympäri Suomen. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 3109486-3
Homekoira, Homekoiratutkimus, Homekoiratarkastus, Homekoira asuntokaupassa, Homekoiran käyttö, Hometutkimus, Homevaurio, Hometarkastus
Lieto, Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa, Varsinais-Suomi


Homekoiratutkimukset Varsinais-Suomessa

Teemme homekoirakartoituksia kaikenlaisiin kiinteistöihin tarkasti ja luotettavasti. Työskentelemme Liedosta käsin, päätoimialueenamme on Turku ja sen ympäryskunnat, mutta tarvittaessa teemme homekoiratarkastuksia koko Varsinais-Suomessa sekä ympäri Suomen.

Mihin homekoiran käyttö perustuu?
Homekoira on koulutettu ilmaisemaan homeiden ja mikrobien sekakasvustoja, joita tavataan yleisesti kosteus- ja homevaurioituneissa kohteissa. Koira ilmaisee homekasvuston siitä kohtaa, mistä se saa voimakkaimman hajun home- ja/tai mikrobikasvustosta. Koira ilmaisee sekä kosteana että kuivana olevan homevaurion.

Olen suorittanut reilun vuoden mittaisen homekoiraohjaaja-koulutuksen, jonka opeilla pystyn varmistumaan koirieni hyvästä tasosta homeiden etsinnässä. Lisäksi osallistumme aktiivisesti Suomen Homekoirayhdistyksen järjestämiin seminaareihin ja leireille, jotta varmistan osaamiseni myös tulevaisuudessa. Siri on virallisesti suorittanut Suomen Homekoirayhdistyksen tasotestin vuonna 2023. Treenaamme myös viikoittain homeiden etsintää sekä homeiden ilmaisua, jotta koirani ovat parhaassa mahdollisessa iskussa homekoiratarkastuksessa.

Milloin tilata homekoiratarkastus?
Homekoiraa voidaan hyödyntää tilanteissa, joissa halutaan pintoja rikkomatta selvittää rakennuksen kunto ja kartoittaa etukäteen mahdolliset ongelmakohdat ennen mahdollisten rakennusavausten tekemistä.

Homekoiran kanssa pystytään tutkimaan kaikenlaisia rakennuksia pienistä yksiöistä isoihin toimistotiloihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Tilan ei tarvitse olla asuttu tutkimushetkellä, mutta peruslämmöt olisi hyvä olla päällä talvisin. Vuokra-asuntoa tutkittaessa asunnon omistajan tulee olla tietoinen homekoiratarkastuksesta ennen tutkimuksen tekemistä.

Useimmiten meihin otetaan yhteyttä tilanteissa, jossa kotona on havaittavissa epäilyttävää "kellarimaista hajua", joka voi olla homeen hajua. Lisäksi pitkä-aikaiset, jatkuvat flunssakierteet ja muut oudot terveysoireet ovat olleet syynä homekoiran tilaamiseen.

Näiden lisäksi homekoirasta on hyötyä, kun suunnitellaan talon remonttia. Homekoiran avulla voidaan kartoittaa talon kuntoa ja selvittää mahdolliset homevaurio-kohdat, jotta remontin alkaessa vältytään ikäviltä yllätyksiltä.

Homekoira on hyvä apu myös uuden asunnon hankinnassa, jotta voidaan varmistua uuden asunnon kunnosta ja mahdollisesta remonttitarpeesta ennen muuttoa ja ostopäätöksen tekemistä.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa!

Asunnon kuntotarkastus koira, Asunnon osto homekoira, Home haisee, Homekoira, Homekoira asuntokaupassa, Homekoira hinta turku, Homekoira Turku, Homekoira Turku kokemuksia, Homekoira Varsinais-Suomi, Homekoiran käyttö, Homekoiratarkastus, Homekoiratutkimus, Hometarkastus, Hometarkastus koira, Hometta talossa, Hometutkimus, Homevaurio, Kosteusvaurio, Kosteusvaurio homekoira, Kotona hometta, Oireita talosta, Rintamamiestalo homekoira.

Kurkelan Homehaukku Kurkelantie 183,21420 Lieto

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti