Kuntta asennettuna, Metsäpiha, Riukuaita, Perinneaita

Kuntta Aatelia Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Kajaanista käsin palveleva Kuntta Aatelia Oy toimittaa kuntan, perinneaidat ja hyönteishotellit omakotitalojen ja vapaa-ajan asuntojen pihoille, viheralueille sekä muille maisemointikohteille Kainuun ja Lapin alueella. Palvelemme niin kotitalouksia, mökinomistajia, taloyhtiöitä, yrityksiä kuin julkista sektoriakin. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 3189077-1
Kuntta, Kuntta asennus, Riukuaita, Perinneaita, Metsäpiha, Helppohoitoinen piha
Kajaani, Inari, Kemi, Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Muonio, Pello, Posio, Rovaniemi, Sodankylä, Utsjoki, Saariselkä, Levi, Ylläs, Ruka, Ivalo, Oulu, Kempele, Pudasjärvi, Syöte, Liminka, Naantali, Lappeenranta, Imatra, Taipalsaari, Puumala, Mikkeli, Jyväskylä, Muurame, Laukaa, Äänekoski, Saarijärvi, Ruovesi, Porvoo, Espoo, Kirkkonummi, Vantaa, Kauniainen, Inkoo, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Nurmijärvi, Mäntsälä, Hyvinkää, Riihimäki, Lohja, Raasepori, Hanko, Siuntio, Lahti, Vaasa, Kokkola, Pietarsaari, Seinäjoki, Lapua, Kurikka, Kauhava, Kauhajoki, Kaustinen, Nivala, Kalajoki, Lappi, Pohjois-Pohjanmaa


Pohjoisen kaunista kunttaa pihallesi

Onko kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi piha, josta haluat rakentaa kauniin, kaikkia aisteja hyväilevän paikan itseäsi ja perhettäsi varten? Valitse kiva paikka tontiltasi, niin rakennetaan siihen pätkä perinteistä puuaitaa ja tuodaan paikalle pala kaunista pohjoisen kunttaa.

Heti valmis, helppohoitoinen kunttapiha
Kanervainen metsänpohjamatto eli kuntta sopii niin yksityisten kuin julkisten alueiden pintojen katteeksi. Monet valitsevat kuntan ennen kaikkea sen helppouden vuoksi. Kunttapiha on heti asennuksen jälkeen valmis, ja ruohonleikkuu jää historiaan! Myymme ja asennamme kunttaa ammattitaidolla omakotitalojen, rivitalojen ja vapaa-ajan asuntojen ympärille. Kunttaa menee myös esimerkiksi päiväkotien pihoille, liikenneympyröihin sekä maantieliuskoihin.

Kaunis Pohjoisen kuntta asennettuna
Kuntta käy erinomaisesti esimerkiksi jo ennestään metsäiseen pihaan viimeistelemään metsämaiseman koko alueelle. Suoran auringonporotuksen sijaan hieman varjoisampi paikka on sille mieluisin. Seuraksi sopivat havupuut, ja alppiruusut, atsaleat, hortensiat ja muut luontaisesti happaman maan kasvit.

Valmistamme ja asennamme puiset perinneaidat Kainuussa ja Lapissa
Teemme osana pihasuunnittelua ja -rakentamista myös suomalaiseen maalaismaisemaan kuuluvat puiset perinneaidat eli vanhat riukuaidat. Valmistamme aidat käsityönä kuusesta perinteisiä menetelmiä käyttäen Kajaanissa. Pystytämme aitoja asiakkaille koko muun Kainuun sekä Lapin alueella.

Kuntta Aatelia Kajaanista toimittaa ja asentaa kunttaa sekä perinneaitaa muun muassa Kainuussa ja Lapissa sekä koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Ekologinen piha, Helppohoitoinen piha, Hoitovapaa piha, Hyönteishotelli, Kanervainen piha, Kuntta, Kuntta asennettuna, Kuntta asennus, Kunttaa, Metsäpiha, Metsäpohjamatto, Nopea piha, Perinneaita, Piha huvilalle, Piha mökille, Pystyaita, Riukuaita, Varpupiha.

Kuntta Aatelia Oy Varsitie 14,87250 Kajaani

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti