Lavettikuljetus, Säiliökuljetus, Konekuljetus

Kuljetus & Nosto Harju Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Toimialaamme ovat konekuljetukset ja säiliökuljetukset. Kuljetamme erityisesti Oulu – Kotka linjan länsipuolella, mutta myös koko Suomen laajuudella tarpeen mukaan. Ota yhteyttä!

Kuljetuspalvelu, Lavettikuljetus, Säiliökuljetus, Traktorin kuljetus, Konekuljetus • Y-tunnus: 0908673-6
Koskenkorva, Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Lahti, Pori, Kouvola, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Kotka, Salo, Kokkola, Porvoo, Hyvinkää, Lohja, Järvenpää, Nurmijärvi, Kirkkonummi, Rauma, Tuusula, Kerava


  • Kuljetus & Nosto Harju Oy #1

Luotettavat kuljetuspalvelut jo yli 75 vuoden kokemuksella

Kuljetus & Nosto Harju Oy on pitkän linjan kuljetusalan yritys Ilmajoen Koskenkorvalla.
Olemme taittaneet kilometrejä varsin pitkään – yrityksemme toimii 4. polvessa ja vie jatkuvasti eteen päin sukupolvelta toiselle siirtynyttä vahvaa ammattitaitoa jo 5.lle polvelle.

Säiliökuljetukset luotettavalta kuljetusalan yritykseltä
Säiliökuljetuksina teemme nestemäisiä kuljetuksia. Teemme asiakkaillemme itsenäistä kuljetustyötä asianmukaisen kaluston ja vastuullisten kuljettajien voimin. Pitkään alalla toimineilta kuljettajilta kuljetukset onnistuvat varmalla osaamisella turvallisesti ja sovitun aikataulun mukaisesti.

Konekuljetukset ja lavettikuljetukset turvallisesti perille
Teemme konekuljetuksia ja lavettikuljetuksia. Pitkäaikaisia asiakkaitamme ovat muun muassa traktoreiden ja maatalouskoneiden maahantuojat sekä kotimaiset valmistajat, turvetuotantokoneiden valmistajat sekä monet muut yritykset. Kun ohjaamossa on ammattitaitoinen kuljettaja ja alla on nykyaikainen tilanteeseen sopiva kalusto, suuretkin koneet pääsevät määränpäähänsä kätevästi ilman ongelmia. Pidämme huolen, että jokainen kuljetus toteutuu turvallisesti kuljetusta koskevien määräysten nojalla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Henkilönostimen kuljetus, Konekuljetus, Kuljetuspalvelu, Kuukulkijan kuljetus, Lavettikuljetus, Maanrakennuskoneen kuljetus, Maatalouskoneen kuljetus, Saksilavan kuljetus, Säiliökuljetus, Traktorin kuljetus.

Kuljetus & Nosto Harju Oy Latvalantie 2, 61330 Koskenkorva

Yhteystiedot

Ajojärjestely
050 362 0263

Palvelemme paikallisesti