Vaihtolavat, Jätekuljetus, Likakaivon tyhjennys

Kuljetus M&M Reunanen Oy

Arvosana: 4.6/5 (yhteensä 8 arvostelua).

Olemme monipuolinen kuljetusyritys, jonka palvelut kattavat jätehuollon ja jätekuljetukset, likakaivojen tyhjennykset, vaihtolavakuljetukset, nosturityöt sekä muut kuljetuspalvelut. Palvelemme Rauman talousalueella. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 3271247-5
Likakaivon tyhjennys, Jäteastian tyhjennys, Jätekuljetus, Vaihtolavat, Roskalavat, Vaihtolava-auto, Nostopalvelut, Nostotyöt
Rauma, Eura, Eurajoki, Säkylä, Pyhäranta, Unaja, Luvia, Uusikaupunki


Kuljetuksen ammattilaisesi Rauman seudulla

Kuljetus M&M Reunanen Oy on suomalainen kuljetusyritys. Isämme on vuonna 1980 aloittanut yritystoiminnan yhdellä ”Petteri” kuorma-autolla tyhjentäen likakaivoja ja roskiksia.

Liiketoiminta on vuosien varrella laajentunut niin, että nyt yritys työllistää kahdeksan henkilöä. Isämme menehtymisen jälkeen yritys siirtyi meille lapsille vuonna 2022 ja samalla yrityksen nimi muutettiin. Jatkamme ylpeänä isämme jalanjäljissä perheyritystämme.

Palvelumme
Palveluihimme kuuluu kaikki kuljetukset ja nostot, joita voi kuorma-autolla, yhdistelmällä tai kuorma-autonosturilla suorittaa.

  • Likakaivojen tyhjennys ja jäteastian tyhjennys
  • Vaihtolavapalvelut (vaihtolavat, roskalavat), kuljetus omalla vaihtolava-autolla
  • Kuljetus- ja nostotyöt (esim. kattotuolit, veneet, yms.)
  • Keräilyastioiden myynti ja vuokraus

Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostin tai kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta!

Jäteastian tyhjennys, Jäteastioiden myynti, Jätekuljetus, Jätesäiliön tyhjennys, Keräilyastioiden myynti, Keräilyastioiden vuokraus, Kuljetustyöt, Lietekuljetus, Likakaivojen tyhjennys, Likakaivon tyhjennys, Nostopalvelut, Nostotyöt, Pahvikuljetus, Paperikuljetus, Pinta-astiakuljetus, Roskalavakuljetus, Roskalavat, Roskien tyhjennys, Vaihtolava kuljetus, Vaihtolava-auto, Vaihtolavakuljetus, Vaihtolavat.

Kuljetus M&M Reunanen Oy Koijärventie 72,26910 Unaja

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti