Torninosturin myynti ja vuokraus

KST Cranes Oy

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

KST Cranes on Oulussa toimiva yritys, joka vuokraa, asentaa, huoltaa ja korjaa torninostureita. Meillä on vuosien kokemus työstämme ja alan parhaat laitteet. Huollamme kaikki merkit, ja meiltä saat myös varaosat nopeasti ja edullisesti. Ota yhteyttä, niin käymme yhdessä läpi tarpeisiisi sopivat palvelut ja annamme tarjouksen.

Y-tunnus: 0968530-9
Torninosturi vuokraus, Torninosturi myydään, Torninosturin kasaus, Torninosturin pystytys, Torninosturin vuokraus
Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Vaasa, Hämeenlinna, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Kotka, Salo, Porvoo, Kokkola, Hyvinkää, Lohja, Järvenpää, Suomi, Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi


KST Cranes myy, vuokraa, asentaa ja huoltaa torninosturit Oulussa

Torninostureiden asennus, purkaminen, huolto ja vuokraus eri tarpeisiin Oulusta käsin koko Suomeen. Teemme työmme ammattitaidolla, nopeasti ja turvallisesti.

Olemme torninostureihin perehtynyt yritys Oulusta. Yrityksemme on perustanut Kaarle Tuovinen vuonna 1994, mutta meillä on jo kolmenkymmenen vuoden vankka kokemus alalta. Teemme työmme ammattitaidolla, nopeasti ja turvallisesti. Toteutamme työt omalla porukallamme, ja meiltä löytyy vankka sähköpuolen osaaminen. Takaamme sujuvan asiointikokemuksen ja parhaan mahdollisen palvelun.

Torninostureiden asennus ja purku
Torninostureiden asentaminen ja purkaminen pyritään tekemään mahdollisimman tehokkaasti säästäen aikaa ja kustannuksia ja aiheuttaen mahdollisimman vähän häiriötä muun työmaan toimintaan. Kaupunkiympäristö ja ahtaat rakennustyömaat tuovat omat lisähaasteensa asennus- ja purkutöihin. Hoidamme asennukset ja purut kustannustehokkaasti ja huolellisesti. Teemme tarvittaessa lastaussuunnitelmat pitkien siirtoyhteyksien kustannuksien minimoimiseksi, ja pidämme asiakkaamme ajan tasalla suunnitelman toteuttamisesta.

Torninostureiden huolto
Torninosturi pysyy toimintakuntoisena pidempään, kun sitä huolletaan säännöllisesti ja mahdollisia vikoja pyritään ehkäisemään jo ennalta. Kannattaakin hoitaa laitteen huolto mahdollisimman hyvissä ajoin. Tilaa asiantunteva tiimimme paikalle, niin arvioimme huollon tarpeen nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Torninostureiden vuokraus
Vuokraamme nostureita niin lyhytaikaiseen käyttöön kuin pidemmällekin aikavälille. Tavoitteenamme on antaa asiakkaalle kilpailukykyinen tarjous nosturista. Vuokrasopimuksen yhteydessä sovimme etukäteen laitteen asennuksesta, purkamisesta, kuljetuksesta ja käymme läpi, missä määrin vuokraaja on vastuussa laitteen kunnosta.

Kerro meille, millaisesta työmaasta on kyse, niin osaamme suositella sinulle sopivaa kalustoa.

Soita tai laita sähköpostia ja pyydä tarjous!

Kauko ohjattava torninosturi, Myydään nostin, Myydään nosturi, Nostureiden myynti, Nosturi myydään, Torninostureiden myynti, Torninosturi, Torninosturi hinta, Torninosturi myydään, Torninosturi vuokraus, Torninosturi vuokraus hinta, Torninosturin asennus, Torninosturin huolto, Torninosturin kasaus, Torninosturin purkaminen, Torninosturin pystytys, Torninosturin vuokraus.

KST Cranes Oy Eikantie 9,90800 Oulu

Yhteystiedot

Palvelemme paikallisesti