Pesula, Mattopesula

Kotkan Pikapesu

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Pesula Kotkan Pika-Pesu laittaa kotisi tai yrityksesi matto- ja tekstiilihuollon kerralla järjestykseen. Käytössämme on alueen monipuolisimmat pesumenetelmät, sekä viimeistelylaitteistot erillaisten tekstiilien käsittelyyn ja oma mattopesulamme pesee asiantuntevasti ja nopeasti kaikki mattosi. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 2125835-0
Pesula, Pesulapalvelu, Mattopesula, Mattojen pesu, Mattopesu, Kemiallinen pesu, Peittojen pesu, Pyyhkeiden pesu, Työvaatteiden pesu, Tekstiilipesu, Vaatteiden pesu, Tekstiilipesurin vuokraus
Kotka, Karhula, Hamina, Pyhtää, Loviisa


  • Pesulapalvelu ja mattopesu Kotkan Pikapesu

Pesulapalvelut aina lähelläsi

Voit tuoda kaikki pesua kaipaavat vaatteesi, mattosi ja muut tekstiilisi aina aukioloaikoinamme liikkeeseemme Kotkan keskustassa ilman ajanvarausta tai sopia pestäviesi luovutuksesta ja palautuksesta Karhulan toimipisteellämme.

Kuljetuspalvelu tuo joustavuutta arjen kiireeseen
Kuljetuspalvelumme on erinomainen vaihtoehto isojen ja painavien pestävien kanssa tai jos sinulla ei esimerkiksi ole omaa autoa. Se hakee kaikki pestäväsi suoraan kotioveltasi ja palauttaa ne takaisin puhtaina, sekä siisteinä ja maksukin onnistuu kätevästi pankkikortilla tai laskulla palautuksen yhteydessä.

Meillä puhdistuu kaikki vaatteet juhla-asuista työvaatteisiin
Kaipaako juhlapukusi huoltoa, epäiletkö omia taitojasi untuvatakin pesussa vai haluatko vain lomaa arjen rutiineista? Kemiallinen pesula on helppo ja turvallinen valinta. Me puhdistamme vaatteesi käden käänteessä ja saamme ne kestämään kauemmin hyvännäköisinä. Tavallisista vesipestävistä vaatteistasi saadaan sileät, ilmavat ja pehmeät ilman ylimääräisiä kemikaaleja ja arkalaatuiset vaatteesi puhdistuvat hellävaraisesti kemiallisessa pesussa.

Mattopesula on huoleton ratkaisu
Mattojen pesu on aina raskas urakka, missä lisäksi törmää monien nykyaikaisten mattojen kanssa helposti ongemiin väärillä pesu- ja kuivausmenetelmillä. Helppo ratkaisu asiaan on jättää mattosi mattopesulamme huoleksi, missä pesemme kaiken tyyppiset matot ja asiantuntijamme varmistavat yksilöllisesti jokaisen mattosi oikeanlaisen käsittelyn sen materiaaleille määritettyjen pesustandardien mukaisesti. Kaikki mattomme pestään ympäristöystävällisillä pesuaineilla, jotka ovat eläin- ja lapsiturvallisia.

Puhtaan raikkaat tekstiilit viihtyisään kotiin
Monien kodintekstiilien kanssa pelkkä tuuletus tekee jo ihmeitä, mutta niiden säännöllistä pesua ei kannata kuitenkaan kokonaan unohtaa. Päiväpeitot, verhot ja muut tekstiilit keräävät itseensä reilusti pölyä, mikä kuluttaa tekstiiliä ja vaikuttaa myös kotisi ilmanlaatuun. Vaikka osan tekstiileistä pystyy toki pesemään kotonakin, on varsinkin hankalasti käsiteltävien isojen tekstiilien kanssa pesulan pesu- ja viimeistelytulos on aina omaa luokkaansa.

Monipuoliset ja korkeatasoiset pesulapalvelut yrityksellesi
Jos yrityksesi on tekstiilihuollon tarpeessa, meillä onnistuu niin kertaluonteiset tai pyynnöstä tapahtuvat pikkupestävät, kuin kiinteällä aikavälillä automaattisesti tapahtuvat sopimuspesut, omalla edullisella yrityshinnastollamme.

Tekstiilipesurin vuokrauspalvelu
Tekstiilipesurilla puhdistat helposti ja turvallisesti kaikki tekstiilipinnat, jotka on mahdotonta puhdistaa muilla menetelmillä. Se tekee pinnasta hygieenisen, kirkastaa värit ja poistaa ikävät hajut, samalla kun se pidentää kohteen käyttöikää. Tekstiilipesurin käyttö ei vaadi erikoisjärjestelyjä, vaan tarvitset pelkästään vettä ja normaalin verkkovirtapistokeen. Esimerkiksi huonekalut voidaan pestä niiden omilla paikoillaan ja puhdistettu pinta kuivuu muutamassa tunnissa. Voit vuokrata tekstiilipesureitamme muutamaksi tunniksi, päiväksi tai viikonlopuksi.

Kaikissa pesuasioissasi sinua opastaa ammattitaitoinen henkilökunta, joka tuntee eri materiaalit, sekä niiden oikeat hoitomenetelmät. Voit myös tilata vaivattoman kuljetuspalvelumme pestävillesi Kotka - Karhula- Hamina - Pyhtää - Loviisa alueella.

Ota yhteyttä tai tule paikan päälle käymään!

Arkivaatteiden pesu, Frakin pesu, Häämekon pesu, Hääpuvun pesu, Hameen pesu, Hotellitekstiilien pesu, Itämaisen maton pesu, Jakun pesu, Juhlaleningin pesu, Juhlapuvun pesu, Juuttimaton pesu, Käytävämaton pesu, Kauluspaidan pesu, Kemiallinen pesu, Kevyttoppatakin pesu, Kevytuntuvatakin pesu, Koristetyynyjen pesu, Kravatin pesu, Leningin pesu, Liinavaatteiden pesu, Liivin pesu, Mattohuolto, Mattojen pesu, Mattopesu, Mattopesula, Miesten puvun pesu, Muovimaton pesu, Neulepaidan pesu, Päiväpeiton pesu, Peittojen pesu, Persialaisen maton pesu, Pesula, Pesula kuljetuspalvelu, Pesula noutopalvelu, Pesulapalvelu, Pesulapalvelut, Petauspatjan pesu, Pikkutakin pesu, Polyesteri maton pesu, Popliinitakin pesu, Puseron pesu, Puuvillamaton pesu, Puvun housujen pesu, Puvun pesu, Puvun takin pesu, Pyyhkeiden pesu, Räsymaton pesu, Ravintolatekstiilien pesu, Ryijyn pesu, Sohvan päällisten pesu, Solmion pesu, Sopimuspesut, Tekoturkiksen pesu, Tekstiilihuolto, Tekstiilipesu, Tekstiilipesurin vuokraus, Toppahousujen pesu, Toppatakin pesu, Työvaatteiden pesu, Tyynyjen pesu, Ulkoilutakin pesu, Ulkovaatteiden pesu, Untuvapeiton pesu, Untuvatakin pesu, Vaatteiden pesu, Verhojen pesu, Villakangastakin pesu, Villamaton pesu, Villapaidan pesu, Virkatun maton pesu, Yrityspesut.

Kotkan Pikapesu Keskuskatu 13,48100 Kotka

Yhteystiedot

Pikapesu Kotka
Keskuskatu 13
48100 Kotka
05 213 978
Pikapesu Karhula
Tikankatu 8 E
48600 Kotka
045 787 71133

Avoinna

  • Ma-To
  • Pe

Palvelemme paikallisesti