Apteekki, Reseptilääkkeet, Itsehoitolääkkeet, Eläinten lääkkeet

Kontulan apteekki

Arvosana: 4/5 (yhteensä 16 arvostelua).

Kontulan apteekki - Kontulan ostoskeskus. Se edullinen ja palveleva apteekki Alkon vieressä. Tervetuloa!

Apteekki, Reseptilääkkeet, Itsehoitolääkkeet, Eläinten lääkkeet • Y-tunnus: 3152360-5
Helsinki, Kontula, Vesala, Mellunmäki, Mellunkylä, Länsimäki, Kurkimäki, Myllypuro, Vartioharju, Vartiokylä, Rajakylä, Kivikonlaita, Tattariharju


Tervetuloa palvelevaan Kontulan apteekkiin!

Tervetuloa 50-vuotta vanhaan Kontulan apteekkiin Alkon vieressä! Muistathan, että Kontulan apteekin omassa kanta-asiakasohjelmassa saat heti 2,5 % alennuksen itsehoitolääkkeistä ja muista terveystuotteista.

Palvelemme:

Reseptien toimitus
Reseptientoimituspisteissä on otettu huomioon asiakkaan intimiteettisuoja. Toimituspisteessä voit istua ja keskustella rauhassa farmaseutin tai proviisorin kanssa lääkityksestäsi. He antavat lisäksi neuvoja lääkkeen oikeasta ja turvallisesta käytöstä. Jos lääkkeestäsi on olemassa edullisempi rinnakkaisvalmiste, tarjoamme sitä sinulle automaattisesti. Lääkkeet saat samantien mukaasi toimituspisteessä asioidessasi.

Itsehoitolääkkeet
Ennen itsehoitovalmisteen valitsemista on tiedettävä, mikä oireen aiheuttaa. Itsehoitovalmisteita käytetään tavallisiin, helposti tunnistettaviin oireisiin, jotka usein paranevat itsestäänkin. Joskus kuitenkin oireet ovat harvinaisempia, jolloin voi kääntyä apteekin farmaseuttisen henkilöstön puoleen, keskustella oireista ja miettiä yhdessä sopivaa lääkitystä.

Eläinten hoito
Tavallisin apteekin eläinlääkeasiakas on loishäätölääkkeen ostaja. Aikuiset koirat ja kissat tulisi madottaa säännöllisesti 1-2 kertaa vuodessa sekä aina 1-2 viikkoa ennen rokotusta. Pennuille, tiineille sekä imettäville nartuille on erillinen loishäätöohjelma, jota voit kysyä apteekista. Koirilla ja kissoilla tavallisia vaivoja ovat myös korva-, silmä- ja ihotulehdukset. Vaivoista kannattaa keskustella apteekissa, jolloin mietitään soveltuuko vaiva itsehoitoon vai pitäisikö kääntyä eläinlääkärin puoleen.

Lääkekorvaukset
Kela ja apteekit toimivat yhteistyössä lääkekorvausten suhteen. Ne ovat tehneet yhdessä suorakorvaussopimuksen, jolloin apteekki voi lääkkeitä toimittaessaan antaa asiakkaalle korvauksen ja laskuttaa Kelaa myöhemmin. Asiakkaan tulee apteekissa näyttää Kela-korttinsa saadakseen korvauksen.

Lääkejätteet
Otamme apteekissamme vastaan vanhentuneita lääkkeitä maksutta.

Lääkkeiden kotiinkuljetus
Halutessasi tuomme lääkkeet kotiisi 10 kilometrin säteellä apteekistamme, 10 euron hintaan, arkipäivinä (maanantai-perjantai) kello 12-16. Tarvittaessa voi sopia muustakin toimitusajasta.

Tervetuloa asioimaan Kontulan apteekkiin!

Apoteket, Apteekit, Apteekki Kontula, Eläinten lääkkeet, Itsehoitolääkkeet, Kontulan ostoskeskus, Lääkejätteet, Lääkekorvaukset, Lääkeneuvonta, Lääkkeet, Lääkkeiden kotiinkuljetus, Lääkkeitä, Reseptilääkkeet, Reseptilääkkeitä, Terveysneuvonta.

Kontulan apteekki Ostostie 4, 00940 Helsinki

Yhteystiedot

Avoinna

  • Ma-Pe
  • La
  • Su

Palvelemme paikallisesti