Ostamme energiapuuta pystykauppana

Kontio-Energia

Ei vielä yhtään arvostelua. Anna oma arviosi!

Kontio-Energia Osuuskunta on pääosin kontiolahtelaisten metsänomistajien omistama palveluyritys, jonka päätoimialana on lämpöenergian tuotanto ja myynti. Ostamme energiapuuta pystykauppana sekä valmiina kasoina käytettäväksi paikallisissa lämpölaitoksissa. Ota yhteyttä!

Y-tunnus: 1455702-9
Ostamme energiapuuta, Energiapuu, Energiapuun hankinta, Energiapuun osto, Energiapuun ostajat, Pystykauppa
Kontiolahti, Joensuu, Juuka, Lieksa, Liperi, Polvijärvi


  • Energiapuun osto ja hankinta

Biolämpöä ja energiapuun hankintaa Kontiolahdella

Kontio-Energia Osuuskunta on vuonna 1998 perustettu pääosin kontiolahtelaisten metsänomistajien omistama palveluyritys, jonka päätoimialana on lämpöenergian tuotanto ja myynti. Yrityksen toimintaan kuuluvat myös energiapuun hankinta, korjuu ja haketus sekä hakkeen myynti ulkopuolisillekin tahoille. Tarvittavan energiapuun osuuskunta hankkii oman kuntansa ja lähikuntien alueen metsistä.

Palvelemme:

  • Energiapuun hankinta
  • Puunkorjuu ja ensiharvennus
  • Haketta lämpölaitoksille
  • Biolämpöä kiinteistöille

Energiapuun osto ja hankinta sekä pystykauppa
Ostamme energiapuuta Kontiolahden alueelta käytettäväksi paikallisissa lämpölaitoksissa. Asiakkaitamme ovat metsänomistajat, tienhoitokunnat sekä erilaiset yritykset. Ostamme energiapuuta pystykauppana, kasoina sekä korjattavina kohteina. Ostamme hakkuutähdettä myös päätehakkuilta kasoihin puituna. Hoidamme kuljetusketjun metsästä hakkeeksi ja siitä edelleen lämpöenergiaksi.

Osuuskunnalla ei ole omaa henkilöstöä eikä kalustoa puunkorjuuseen, haketukseen ja kuljetuksiin. Puunhankinnassa, korjuussa, haketuksessa ja kuljetuksessa käytetään osaavien yritysten ja urakoitsijoiden palveluja. Näistä mainittakoon Metsäkoneurakointi Teemu Tiitinen Oy energiapuun hankinnassa ja korjuussa sekä Juukalainen Koneurakointi Pehkonen Ky haketuksessa ja hakekuljetuksissa.

Toimintansa aikana Kontio-Energia Osuuskunta on kasvanut merkittäväksi bioenergia-alan toimijaksi Kontiolahden seudulla. Lukuisten isojen kiinteistöjen lämmityksen vaihtuminen fossiilisen tuontiöljyn poltosta kotimaiseen lähellä tuotettuun ja uusiutuvaan bioenergiaan on ollut hyväksi niin ympäristölle kuin alueen taloudelle ja työllisyydellekin.

Ota toki yhteyttä, mikäli Sinulla on kysyttävää palveluihimme ja tuotteisiimme liittyen tai haluat lisätietoja toiminnastamme!

Energiapuu, Energiapuun hankinta, Energiapuun korjuu, Energiapuun ostajat, Energiapuun osto, Ensiharvennus, Hakkeen myynti, Lämpöenergian myynti, Lämpöenergian tuotanto, Ostamme energiapuuta, Puunhankinta, Puunkorjuu, Pystykauppa.

Kontio-Energia Hirvitarhantie 3,81100 Kontiolahti

Yhteystiedot

Puheenjohtaja ja energiapuun osto
Ilkka Lukkarinen
0400 170 033
Sihteeri
Mikko Jaatinen
044 554 4405

Palvelemme paikallisesti